Personeelsuitje Valencia - Expert in actie Personeelsuitje Valencia - Expert in actie

Personeelsuitje Valencia

In september mochten wij voor de derde keer een bedrijfsuitje voor Harlem Next organiseren. Dit keer gingen zij voor personeelsuitje Valencia. Een geweldige locatie voor een teambuilding uitje in de stad.

Eerste dag met vliegtuig, bus en fiets

Na 2 uurtjes vliegen, landen we al op het zonnige Valencia. Daar staat onze bus klaar om iedereen naar het hotel te brengen. We zijn al vroeg gevlogen om het maximale uit het reisje Valencia te halen dus bij aankomst eerst tijd voor een lekker ontbijtje. Zodra iedereen weer is aangesterkt, stappen we op de fiets. Valencia is de fietsstad bij uitstek! Wat Valencia zo uniek maakt is de stad van kunst en wetenschap in de rivier bedding. Na een grote overstroming in 1957 is dit gebied een park (Jardines de Turia) geworden en is maar liefst 9 kilometer lang. Een uitstekende manier dus om dit gebied per fiets te verkennen. De enthousiaste gidsen vertellen boeiende verhalen en leuke weetjes. We fietsten door het historische centrum, langs sfeervolle straatjes en knusse pleinen. En natuurlijk een stop bij het welbekende Ciudad de las Artes y de las Ciencias, dat grote witte gebouw in het blauwe water.

Na de fietstocht was het tijd voor een echte Spaanse lunch, Paella!

 

Teambuildinguitje Valencia foto safari

In de middag mogen de deelnemers zelf op pad. Door de gezellige, nauwe straatjes en het centrum van Valencia op een leuke, unieke en originele manier. In teamverband gaan de deelnemers Valencia verkennen. Een leuke activiteit om de team spirit te bevorderen. Door middel van foto’s en leuke opdrachten en vragen maken de teams kennis met het gezellige centrum van Valencia. Er zijn leuke foto opdrachten zoals “Groeten uit Valencia”, “Wij en de flamenco dans” en “de vleermuis van Valencia”.

De tweede dag Personeelsuitje Valencia met catamaran zeilen en beach games

De tweede dag is het feest aan zee. Met de bus vertrekken we naar de kust. Daar ligt een grote catamaran klaar voor de groep. We varen de haven uit en de DJ begint met de eerste deuntjes. Na een tijdje varen, gaan we voor anker en is het tijd om te zwemmen! Even een frisse duik nemen. Daarna staat er een heerlijke lunch klaar op het dek.

Teambuilding dag 2 bedrijfsuitje Valencia

Ook op de tweede dag is het tijd voor wat teambuidling. In teams strijden de deelnemers tegen elkaar op verschillende beachgames. Iedereen was onwijs fanatiek! Beachvolleybal, water halen, badmuts vullen, knotshockey. Iedereen ging er helemaal voor!

Daarna was het borreltijd! We gaan weer richting het hotel daar kan iedereen zich opfrissen en klaar maken voor het diner en de feestavond bij de Marina Beachclub.

Wat een gave avond. Eerst lekker eten en daarna ging iedereen helemaal los bij de party! Niemand kon stil blijven staan, alle voetjes gingen van de vloer. Helemaal uit je dak, dat was het thema en is heel goed gelukt. Wat hebben we lekker gefeest!

 

Dag 3 bedrijfsuitje Valencia

De laatste dag, lekker ontbijten, uitchecken en nog een beetje vrije tijd in Valencia. Sommige zakten neer op het eerste de beste terras, anderen verkenden de stad. Daarna was het echt tijd om te vertrekken. Allemaal de bus in en op naar het vliegveld.

Bent u ook op zoek naar een geweldige incentive naar zonnig Valencia, kijk dan op de volgende pagina met een geweldig programma voor een personeelsuitje naar Valencia

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
95 reviews 4.8 / 5