Expeditie Robinson - Bedrijfsuitje Loosdrechtse Plassen - Expert in Actie Expeditie Robinson - Bedrijfsuitje Loosdrechtse Plassen - Expert in Actie

Beestachtige Expeditie

De beestenboel van Cafe Suikerkist

Op maandag 23 april kwam er een vrolijke beestenbende uit de bus springen bij Ottenhome. De collega’s van café Suikerkist waren er helemaal klaar voor. Althans, bijna. Een aantal kleedden zich toch nog snel even om voor ze in de boten stapten.

Maar van begin tot eind was het feest! Op Bonaire gingen de gehaktballen, goudgele rakkers en de roze flamingo’s de eerste strijd aan. De gekleurde piramide was direct een pittige puzzel. Daarna gouw door het tasje aan het eiland en dan snel die toren bouwen. En hoog is leuk, maar hij moet ook nog overeind blijven staan. De eerste punten waren binnen en al gauw volgden de eerste bonuspunten in de vorm van de amuletten. Er zaten goede zoekers in de teams, want er werd zelfs nog een amulet van vorig jaar gevonden!

Vlug de boten in en weer door. Op zoek naar boeien (waar ligt boei 6 nou toch?!) en daarna door naar Curaçao. Eerst die gevaarlijke (gezellig afleidende) honden voorbij om überhaupt bij de proef te komen. Dit was toch wel de moeilijkste proef van de dag, of niet? Zeker met al die wind erbij. Maar toen team roze het eenmaal in de vingers had, gingen ze als een speer.

Wie is er op het laatste eiland dubbele punten verdienen? Nou vlug het geheimschrift oplossen dan! Wederom ging deze eer naar die goudgele rakkers met hun scherpe zicht. De proeven gingen wat moeilijker, maar zoeken konden ze als de beste.

En dan als laatste de ultieme Robinson proef, vuur maken. Nou ja, eerst nog wat andere obstakels overkomen dan. Die bleken toch uitdagend. Maar het gele team vloog er doorheen. Tot het laatste deel dan, want dat vuur had er geen zin in. Blauw volgde echt een tijdje later maar ging er toch met het vuur en de winst vandoor.

Tijd om terug naar de haven te varen waar het bier al koud stond. Daar moesten de vragen nog worden nagekeken en de yells gepresenteerd worden (inclusief denkbeeldige confetti) voor het dan echt tijd was voor de prijsuitreiking. Maar er was geen twijfel mogelijk, dubbel en dwars, de beker ging naar het blauwe team. En wat waren die gehaktballen er blij mee!

Lieve, vrolijke (feest)beesten van café Suikerkist, wij hebben van jullie genoten, maar hopen bovenal dat jullie een mooie dag gehad hebben met z’n allen.

Liefs,

Carolien en Moena

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
92 reviews 4.8 / 5