Compleet verzorgd evenement Sauerland Belimo - Expert in actie Compleet verzorgd evenement Sauerland Belimo - Expert in actie

Compleet verzorgd evenement Sauerland Belimo

DAG 1 Compleet verzorgd evenement Sauerland Belimo

In het weekend van 17-18 september mochten wij voor Belimo een compleet verzorgd evenement Sauerland organiseren. Rond half 12 kwam iedereen aan bij Gasthof Zwilling. Daar stond een overheerlijke lunch klaar. Na de lunch begint de eerste survival opdracht al en mogen ze over grote balken klimmen over de sloot. De eerste activiteit is speedbuggyen. Met een driewieler de berg af. Eerst even 3 oefeningen om het sturen onder de knie te krijgen. Alle deelnemers van Belimo hadden het snel door en we konden al snel naar boven met de lift. Iedereen ging hard de berg af en was al snel weer beneden voor de volgende afdaling.

Na een drankje in de skihut, is het tijd voor het down hill steppen. Met de step de skilift in en over de bospaden weer naar beneden. Eerst een stukje verhard en daarna crossen door de bossen. Na 3 rondes was iedereen wel klaar en hebben ze allemaal een lekker drankje verdiend.

We hebben het bijna de hele middag droog gehouden maar tijdens de borrel begon het te regenen en het hield helaas ook niet meer op. Dus iedereen in het busje naar de skihut op de berg. Daar waren de kolen van de BBQ al flink opgestookt dus de BBQ kon gelijk beginnen. Heerlijke stukken vlees en vis werden er bereid.

Na de BBQ was het tijd voor de huis DJ bij Belimo. Gezellige oldies werden er gedraaid en wat meezingers. Tussendoor was het spannend tijdens een spelletje juffen. 1, 2, 3, 4, 5, 6, JUF! Dat ging niet altijd goed en de schnapps vloeide rijkelijk 🙂 Een gezellige avond.

DAG 2 Compleet verzorgd evenement Sauerland Belimo

De volgende dag gaan we de hoogte in! Klimmen bij het klimbos in Vosswinkel. Via een mooie wandeling door het natuurgebied kom je bij het klimbos aan. Sommige gingen voor de blauwe route, enkele voor donkerblauw en vele hebben ook de rode route getrotseerd! Af en toe best wiebelig. Maar iedereen deed het erg goed, elk team heeft elkaar goed geholpen. Na een echte Duitse schnitzel zit het compleet verzorgd evenement Sauerland er toch echt op voor Belimo.

Belimo dank jullie wel voor het gezellige weekend.

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5