Expeditie Robinson - Bedrijfsuitje Loosdrecht - Expert in Actie Expeditie Robinson - Bedrijfsuitje Loosdrecht - Expert in Actie

Expeditie in de voorjaarszon

Expeditie Robinson met Euretco Sports

Op 16 april mochten wij de dames en heren van Euretco Sport ontvangen bij Ottenhome in Kortenhoef.

In de ochtend hadden ze een vergadering op het programma staan, maar ’s middags was het tijd om lekker uit te waaien tijdens de Expeditie Robinson.

Na de lunch startte de speluitleg en werden de teams ingedeeld. Gekleurd in het blauw, groen dan wel roze stapten alle teams hun eigen bootje in. Op naar de eerste proef.
Even puzzelen, maar het was al snel duidelijk dat iedereen op Aruba verwacht werd.
Daar lag een volledig parcours te wachten. Eerst met water door de goten richting het buisje. Dat was voor een aantal toch moeilijker dan verwacht. Daarna door naar de blokkentoren. Kistje open en vuur maken maar.
Team blauw had de smaak te pakken, niet alleen de proef gewonnen maar ook direct twee amuletten in de wacht gesleept.

Op naar het volgende eiland met de volgende proef. Hadden we niet duidelijk gemaakt dat amuletten pas na het spel gezocht mochten worden? Misschien had Herman het gewoon niet zo goed begrepen, we moesten hem in ieder geval direct al weer uit de struiken vissen.
Herman weer terug bij z’n team, tijd om te gaan bouwen. Padvinders in het team zijn dan toch wel handig. Maar ja, uiteindelijk moet het nog steeds maar lukken om Bruce te raken. En ja hoor, weer team blauw die het voor elkaar krijgt. Al neemt groen de leiding over als het om amuletten gaat. Tijd om weer de bootjes in te stappen.

Door naar het laatste eiland voor de laatste proef. Wie bouwt de hoogste toren? Maar eerst nog twee puzzels oplossen. Roze mag als eerste door en groen volgt al snel. Blauw heeft wat meer moeite met de eerste puzzel. Maar wie staat daar nou weer af te kijken bij het roze team? Het zal Herman niet zijn he, oh oh oh. Maar roze blijkt deze ronde niet te stuiten, de hoogste toren is van hen.

En dan is de strijd alweer voorbij. Nog even een klein rondje over het meer, want het is zo heerlijk! Daarna terug richting de haven en de borrel. De laatste vragen worden nog snel beantwoord en dan is het wachten geblazen. In het zonnetje, met een hapje en een drankje. Tot de prijsuitreiking.

Nog even vanuit de tenen de team yell eruit gooien, want die telt ook mee voor de punten. En dan gaat met een minimaal verschil, toch team blauw er met de winst vandoor.

Lieve mensen van Euretco, wij vonden het erg gezellig met jullie en hopen dat jullie een heerlijke dag hebben gehad.

Groetjes,
Arthur en Moena

Leave a comment

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
86 reviews 4.8 / 5