Expeditie bij zonsondergang - Loosdrecht - Expert in Actie Expeditie bij zonsondergang - Loosdrecht - Expert in Actie

Expeditie met zonsondergang

Bouwbedrijf Osnabrugge deed een Expeditie met zonsondergang

Op 1 september mochten wij Bouwbedrijf Osnabrugge ontvangen bij Ottenhome. Aankomst met een drankje en een broodje kroket, zo moest iedereen er nog wel een paar uurtjes tegenaan kunnen.

De teams werden ingedeeld en na de uitleg kon iedereen zijn of haar bootje opzoeken. De haven uit en op naar het eerste eiland. Dat ging niet alle teams direct goed af, maar uiteindelijk vond iedereen de juiste locatie.

Op Curacao moest er gebalanceerd worden met ballen en dat is toch altijd even puzzelen. De touwtjes gaan vaak wel, maar dan die bamboestokken daarna nog. En ook het plankje moet niet onderschat worden. Er is vooral geduld en goede samenwerking nodig.

Het katapultschieten is wat minder precies, al blijft het wel goed mikken. De een bouwt z’n katapult zo en de ander weer net anders, als ze maar schieten, dan komt het meestal wel goed. Wie wist het vaakste Bruce de haai te raken?

En dan nog water van de emmer naar de paal verplaatsen, met blokken spelen en vuur maken. Het klonk vrij simpel maar bleek toch nog een aardige uitdaging te zijn.

Uiteindelijk waren alle spellen gespeeld, hebben een paar bootjes ook nog het hele meer verkend voor de boeien en werd er hier en daar nog een vraag beantwoord of een yell opgeschreven.

Tijd om terug te keren naar de haven. Lekker aan de borrel en de bbq was ook al bijna zover. Tijdens het eten dan nog de prijsuitreiking. Uiteindelijk ging het groene team er met de bokaal vandoor.
Lekker na zitten met een drankje en bijkomen van alle actie. Daarna weer de bus in en op naar huis.

Lieve mensen van bouwbedrijf Osnabrugge, we hopen dat jullie een gezellige middag en avond hebben gehad. Wij vonden het in ieder geval een mooie middag met jullie.

Groetjes,

Anjette, Max en Moena

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
93 reviews 4.8 / 5