Expeditie Robinson Soesterduinen het Sticht - Expert in actie Expeditie Robinson Soesterduinen het Sticht - Expert in actie

Expeditie Robinson Soesterduinen het Sticht

Expeditie Robinson Soesterduinen het Sticht

Woensdag 22 maart, Expeditie Robinson Soesterduinen. De lente is begonnen en het zonnetje heeft er zin in. Alle medewerkers van Het Sticht ook!

Eerst genieten van een lekkere lunch bij brasserie De Soester Duinen. Daarna gaan welgeteld 21 vrolijk gekleurde teams de strijd met elkaar aan voor een Expeditie Robinson Soesterduinen. Er worden letters gevist, grote katapulten gebouwd voor het katapult schieten, broeken geracet, bamboetorens gebouwd en met bananen gesprongen. Als echte teamsport wordt er fanatiek geknotshockeyt en natuurlijk zoals een echte Robinson vuur gemaakt. Elke ronde een nieuw spel en de strijd wordt steeds fanatieker.

Enkele teams proberen zelfs een beetje vals te spelen om toch nog te winnen. Maar daar trappen onze begeleiders natuurlijk niet in, er wordt streng opgetreden 😉

Na drie rondes is het tijd voor een korte pauze. Echt tijd om even stil te zitten is er niet bij want er liggen een aantal kokosnoten te wachten. Het gaat nu om een stuk grof geweld. Welk team krijgt als eerste hun kokosnoot kapot? Winnen levert een joker op, die ingezet kan worden tijdens de laatste twee spelrondes. De kokosnoten doen hun best, maar ze hebben geen schijn van kans. Genadeloos worden ze tegen bomen aan geslingerd en te lijf gegaan met scheppen en andere scherpe voorwerpen.

Drie teams slepen een joker binnen die ze kunnen inzetten voor extra punten. Nog twee rondes wordt er volop gestreden, maar daarna is het toch echt al weer voorbij. Het creatieve brein mag nog even werken voor een Expeditie Robinson actie foto en dan is het tijd voor de prijsuitreiking.

Het Sticht, bedankt dat we samen met jullie het zomerseizoen mochten openen tijdens deze heerlijke dag!

 

Groetjes van Arjen, Carolien, Danielle, Jochem, Koen, Michel, Moena en Tanse

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5