Los op Loosdrecht - Expert in actie Los op Loosdrecht - Expert in actie

Los op Loosdrecht

Smart-im ging los op Loosdrecht!

Op 10 augustus mochten wij Smart-Im voor een tweede maal ontvangen bij Ottenhome in Kortenhoef. Van te voren nog even getwijfeld over verplaatsen vanwege het weer en tijdens de uitleg kwam er ook een flinke bui naar beneden. Maar daarna werd het alleen maar beter. Het zonnetje heeft de rest van de dag lekker meegespeeld.Na de uitleg stapten de drie teams vol enthousiasme de boten in, direct fanatiek. Niet alleen moest er gewonnen worden, er moesten ook nog een aantal mensen teruggepakt worden. Kortom iedereen ging fanatiek voor de winst.

Aangekomen op het eerste eiland was de eerste proef al snel duidelijk. Dat maakte het echter niet makkelijker en uiteindelijk slaagde slechts 1 team er in om vuur te maken.

Op het volgende eiland werden andere skills getest. Balanceren en goed samen werken waren hier van belang. De wind vormde een uitdaging. Niet vals spelen overigens ook 😉 Maar wie het trucje eenmaal door had kon de ballen toch zo richting de netjes werken.

Ook buiten de proeven om werd er ook lekkerfanatiek ‘gespeeld’, zo moesten er nog enkele mensen het water in gewerkt worden voordat de derde proef kon starten. Lachen gieren brullen, tot ze ook achter jou aan kwamen, dan maken dat je wegkwam.

Uiteindelijk kwam de club toch weer bij elkaar, tijd voor de laatste proef. Beginnen met bouwen, dat was toch ook al een uitdaging, hoe pak je dat het beste aan? Uiteindelijk stonden er toch drie katapulten klaar. Bruce had er zin in en zwom lekker heen en weer met enige hulp van de wind. Dat maakte het echter wel moeilijk, want af en toe dook hij daardoor precies opzij als er een bal aankwam. Toch wist één team hem te raken. Een duidelijke winnaar bij dit spel.

En toen was het alweer tijd om terug richting Ottenhome te varen voor de borrel. De strijd zat er zo goed als op. Alleen het uitvoeren van de yell kon nog verschil maken in de eindstand. Uiteindelijk ging team wit er met de prijs vandoor, dit tot enig chagrijn van de andere teams. Naar wij begrepen konden er nog wel eens wat ontslagen gaan vallen na het uitje 😀

Lieve mensen van Smart-im we hopen dat jullie een fijne dag hebben gehad, wij vonden het in ieder geval erg gezellig met jullie.

Groetjes van,
Carolien, Irja en Moena

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
93 reviews 4.8 / 5