Nike in actie op de Fat Max E-step en teambuilding - Expert in actie Nike in actie op de Fat Max E-step en teambuilding - Expert in actie

Nike in actie op de Fat Max E-step en teambuilding

Nike in actie op de Fat Max E-step en teambuilding

Maandag kwam het personeel van Nike in actie op de Fat Max E-step en teambuilding in Lage Vuursche. We begonnen met en rondje om de kuil. Eerst even op de verharde paden om er even in te komen. Daarna de stoere paden op. Offroad met de Fat Max E-step. Een hele belevenis. Heuvel op, heuvel af, kom bochten, alles kwam aan bod. Volop actie in de mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Na de actie op de Fat Max E-step was het tijd voor teambuilding. We hebben 2 teams gemaakt en die mochten tegen elkaar strijden op ludieke opdrachten. Eerst maar eens toren bouwen. En voor het eerst in de geschiedenis scheelde dat echt maar 1 centimeter. Daarna de hersenen even kraken met tangram. De schuttersoog testen met katapult schieten en afsluiten met knotshockey. Nog even rennen en alle energie er uit. Wat was Nike fanatiek met de teambuilding spellen. Na de tour met de Fat Max E-step en teambuilding was het tijd voor een heerlijk diner in Lage Vuursche.

Nog even nagenieten van de actie foto’s. Bedankt voor jullie komst en veel plezier nog in Nederland.

Groetjes Carolien

Heb je het ook naar je zin gehad?
Top, daar doen we het voor, maar wil je dan wellicht ook een recensie plaatsen, dat is voor ons namelijk heel belangrijk.
Dat kan je hier op onze site doen of hier op Facebook.

Leave a comment

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
88 reviews 4.8 / 5