Weekend Maastricht - Bedrijfsuitje in Maastricht - Expert in Actie Weekend Maastricht - Bedrijfsuitje in Maastricht - Expert in Actie

Weekend Maastricht

Outloggen in Maastricht met Login Consultants

 

Op 9 en 10 juni was het tijd om uit te loggen in Maastricht. Iedereen kwam op z’n eigen tempo binnenrollen. Nou ja op het tempo van het aantal files die men tegen kwam onderweg. Maar uiteindelijk was de club toch compleet en ingecheckt bij het hotel. Tijd voor de eerste echte gezamenlijke activiteit.


Met z’n allen naar het Vrijthof voor een hoop gekkigheid. Er werden ballonnen stuk getrapt, wat uitgebeeld, wat getekend, wat gepuzzeld en flink met strandballen gegooid. Maar hoeveel mollen er nou precies in elk team zaten vragen wij ons nu nog steeds af.
Na afloop werd er nog lekker geborreld op het Vrijthof, waar de een nog wat langer door ging dan de ander.

Op zaterdagochtend stond een bezoek aan Fun Valley op het programma. Daar aangekomen moest de club direct aan de slag. Esther las de teamindeling op en starten maar. Expeditie Robinson. Nou dat was voor een aantal flink overleven. Het begint altijd wat rustig, maar als blijkt dat de tegenstander wil winnen, dan wordt iedereen fanatiek. Binnen no time vlogen de ballen in het rond bij het levend tafelvoetbal, werd er druk gebouwd aan de sterkste vlotten (niet allemaal even succesvol) en werd er bij het balbalans spel flink gespiekt hoe de buren dit nou aanpakten, want wat was nou de beste manier?
Tussendoor even tijd voor een drankje, maar snel door met de tweede ronde. Katapult schieten krijgt een heel nieuwe dimensie als je tussen de padvinders door moet schieten en niemand zal meer het zelfde kunnen kijken naar een sumoworstelaar. Vuur maken blijft natuurlijk de ultieme Robinsonproef, lukt iedereen dat wel?

Zo vloog de ochtend voorbij en was het alweer tijd voor de lunch. Langzaamaan verdwijnen de bandana’s en een enkeling kleed zich ook nog snel even om voor het middagprogramma. Een deel van de groep stapte in de gordels om het klimparcours van Fun Valley te verkennen. Zo hoog is het toch niet? Werd er van de zijkant geroepen. Nou, ga er zelf maar eens staan.
Een ander deel van de groep stapte op de Fatmax step voor een mooie en avontuurlijke tocht door de omgeving. De overige actievelingen waagden zich aan het ArcheryTag en dat ging er verhit aan toe. Menigeen zal nog best een tijdje herinnert zijn aan dat potje, dankzij alle strijdwonden. Halverwege de middag wisselden zij hun bogen in voor steps om ook een mooie rit te maken.
De rest van de groep vond de ochtend actief genoeg geweest en zakten lekker onderuit op de ligstoelen om met een drankje erbij lekker bij te kletsen. Al was dat niet altijd even veilig, af en toe vlogen de pijlen ze om te oren.
Aan het einde van de middag was het weer tijd om de bus in te stappen en terug naar de stad te rijden. De een bleef nog wat langer hangen dan de ander ( 😛 ) , maar uiteindelijk zat iedereen toch weer in de bus.

Er kon uitgebreid gebadderd en geborreld worden voor het tijd was om richting het restaurant te lopen voor het diner. Wat was het heerlijk weer en gezellig in de stad. En voor wie het welness aspect nog een beetje gemist had tijdens het weekend, die kon zijn of haar hart ophalen tijdens de sauna die ze bij het diner cadeau kregen.
Na het eten weer in de benen, op weg naar het toetje en de koffie. Speciaal geopend voor de gelegenheid konden chocolade- en koffiefans hun hart ophalen bij Darq. Even genieten met uitzicht op de Maas.

Terwijl een aantal nog lekker zaten, waren anderen er al aan toe om de avond te beginnen. Het welkomstdrankje bij cafe De Dikke Dragonder stond al klaar. Binnen kon gedanst worden en buiten gekletst, dus iedereen vond wel z’n plekje. Een aantal vonden zelf het cafe van de middagborrel en in de loop van de avond vertrokken steeds meer die kant op. En waar de avond zo tam begon ging het in de latere uurtje toch nog goed los en kwam ook de oude champagnetraditie weer tevoorschijn. Met wisselende resultaten naar wij vernomen hebben.

Op zondagochtend kon iedereen op eigen tempo wakker worden, ontbijten en wanneer men er klaar voor was weer afzwaaien. Nog wel even oppassen voor die marathon die direct voor de deur van het hotel aan de gang was.

Lieve mensen van Login Consultants, wij vonden het weer erg gezellig om met jullie op stap te gaan en hopen dat jullie een fijn weekend hebben gehad waar nog weer lang over wordt nagepraat.

Liefs van Carolien, Maaike en Moena

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
95 reviews 4.8 / 5