Outdoor weekend Sauerland Acto - Expert in actie Outdoor weekend Sauerland Acto - Expert in actie

Outdoor weekend Sauerland Acto

  Outdoor weekend Sauerland Acto

Een ontzettend leuk, actief weekend in het Sauerland met Acto. Het weekend begon op zaterdag boven in de blokhut bij de Hohe lied. Daar aangekomen eerste even een heerlijk kopje koffie met een apfelstrudel, en daarna ACTIE! De keuze mogelijkheid was zeer variërend. Ondanks dat er wat buien voorspelt waren, is het zo goed als droog gebleven met af en toe nog een zonnetje!

Met de activiteiten was iedereen ontzettend fanatiek en het kon sommige niet snel of vaak genoeg gaan. Zo vaak mogelijk met de step naar beneden door spannende bospaadjes, in mooie bochten met de buggy van de berg af en hard omhoog trappen met het mountainbiken. Voor de rustigere activiteiten was er ook genoeg animo. Een mooie wandeling over de heuvels van het Sauerland, Archerytag in het bos tegen elkaar strijden, zo vaak mogelijk de roos raken met boogschieten en mooie schilderingen van het landschap maken.

Na de activiteiten was het tijd voor lekker eten en feest in het hotel… En wat voor een feest? Het dak ging er af en bijna iedereen stond op de dansvloer mee te swingen! Tot aan de laatste nummer ging iedereen door!

Op de zondag na een lekker ontbijt was er nog tijd voor een zeskamp. In teams tegen elkaar strijden voor de winst bij het prachtige meer van het Hennesee.

Acto bedankt voor dit fantastische weekend, hopelijk tot een volgende keer.

Wij wensen Toon nog veel beterschap en hopelijk is hij snel weer de oude.

 • reply Carolien in Actie ,

  Acto bedankt voor een super gezellig weekend. Plaats hier een leuke reactie over hoe jullie het weekend hebben beleefd.

  Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

  Bedrijfsuitje
  101 reviews 4.8 / 5