Personeelsuitje Winterberg Blicon - Expert in actie Personeelsuitje Winterberg Blicon - Expert in actie

Personeelsuitje Winterberg Blicon

Personeelsuitje Winterberg Blicon

Afgelopen weekend waren de beveiligers van Blicon bij ons te gast voor een personeelsuitje Winterberg. Na aankomst in hotel Hessenhof werden meteen de kamers verdeeld en op zoek gegaan de dichtstbijzijnde apresskibar…..Na het avondeten stonden de mannen en de vrouwen van Blicon nog een fakkelwandeling te wachten naar het skigebied van Winterberg, die er sprookjesachtig bij lag omdat het al een paar dagen flink gesneeuwd had. Na de nodige gluhwein, jagerthee en bilsleeën werd de tocht voortgezet en al snel een stop gemaakt bij de apres skibar van de Brabander.

De volgende ochtend stond bijna iedereen al weer klaar om te gaan skiën/snowboarden of te wandelen. 4 mensen hadden skiles geboekt en al snel bleek dat iedereen zo gemotiveerd was om de beginselen van het skien te leren dat we s’middags de beginnerspiste hebben kunnen verlaten en een echte route door het skigebied van Winterberg hebben kunnen skiën, goed gedaan mannen!

De wandelaars hebben ’s middags een mooie tocht gemaakt met de arrenslee en kunnen genieten van het prachtige winterse landschap in en om Winterberg.

‘S avonds  een grote maaltijd gegeten in restaurant de Dorfalm en om een uurtje of 10 richting de apres skibar Voldampf afgezakt. Na 1 drankje bleek toch dat de voorkeur uitging om de avond voort te zetten in de apresskibar van de Brabander en die van het hotel waar tot in de vroege uurtjes het gezellig bleef. Deze gezelligheid heeft er denk ik wel voor gezorgd dat het programma van de zondagochtend flink ingekort is en er besloten is om na het ontbijt en het uitchecken van de kamers het weekend af te sluiten met een kop koffie in Winterberg.

Wij hebben enorm genoten van jullie als groep, jullie enthousiasme en gedrevenheid.

Groetjes Moena en Danielle

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5