Sloepenrally Loosdrechtse Plassen - Bedrijfsuitje - Expert in Actie Sloepenrally Loosdrechtse Plassen - Bedrijfsuitje - Expert in Actie

Sloepenrally op de Loosdrechtse Plassen

Sloepenrally met HVC groep

Op vrijdag 13 juli mochten wij HVC groep ontvangen bij Ottenhome in Kortenhoef. De groep startte met een presentatie in de botenloods, maar daarna was het hoog tijd om, verdeeld in drie teams, lekker het meer op te gaan. Tijd voor de sloepenrally!

Allereerst met z’n allen op naar Aruba. En daar stond direct een flinke proef op het programma. De gootjes had iedereen vrij snel door en ook de blokkentoren ging rap. Maar daarna dat vuur maken. Dat ging toch een stukje moeizamer. De vonken vlogen in het rond, maar het echte vuur liet even op zich wachten. Toch vond team 2 dat ze iets te snel vuur hadden, want ze bliezen het direct weer uit. Wel sportief hoor, de anderen nog even de kans geven. Maar daarna toch maar snel als eerste opnieuw vuur en dat touwtje doorbranden. Yes, de eerste proef zat er op, snel de boot weer in en door.

Dat ging echter wel iets te enthousiast bleek achteraf. Het bootje vond het ook mooi weer en besloot rustig aan te doen. Het besloot er zelfs helemaal mee te stoppen. Terwijl teams 1 en 3 door voeren richting sluis het Hemeltje voor een mooie groepsfoto ging team 2 in de sleep terug richting de haven. Gelukkig bleek dat ook een mooi avontuur dat tot een goeie groepsfoto leidde.

Uiteindelijk lukte het alle teams om toch nog redelijk tegelijkertijd op het laatste eiland aan te komen, waardoor ook daar de proef met alle teams samen gespeeld kon worden. Het ene team was duidelijk sneller dan het andere team met de puzzels, waardoor ze extra bouwtijd hadden voor de toren. Helaas leidde dit echter niet tot de overwinning, alle drie de torens stortten in. Dus de vraag werd: welke ingestorte toren had toch nog het hoogste puntje?
Ook hier was het team 2 dat aan het langste eind trok.

Met z’n allen terug naar de haven waar het tijd was voor de borrel. Heerlijk in het zonnetje aan de haven, nagenieten van deze zonnige dag.
Hoog tijd voor de prijsuitreiking. Wie zou er toch gewonnen hebben? Gelukkig was er voor elk team een podiumplaats beschikbaar, maar de beker ging toch naar team 2. En wat was de kapitein van team 2 trots.

Direct na de prijsuitreiking kon er gestart worden met de barbecue. Dat ging er wel in bij iedereen. Sommigen hadden inmiddels behoefte aan schaduw, maar ook dat was geen probleem bij Ottenhome.
Gezellig kletsen met z’n allen en af en toe nog een rondje barbecue halen tussendoor.
Een top einde voor zo’n mooie dag.

Lieve mensen van HVC, wij vonden het heerlijk om met jullie op stap te zijn en hopen dat jullie een fijne dag gehad hebben.

Liefs van,

Arjen(stichting FairPlay) en Moena

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
95 reviews 4.8 / 5