Strandweekend Scheveningen TransIP - Expert in actie Strandweekend Scheveningen TransIP - Expert in actie

Strandweekend Scheveningen TransIP

Weekendje Scheveningen met TransIP

Voor de tweede keer mochten we op pad met de medewerkers van TransIP. Dit keer een strandweekend Scheveningen. We hebben met de groep een super leuk weekend gehad met leuke activiteiten, lekker eten en stappen.

Op vrijdagavond zijn we wezen eten op de pier bij #theroughkitchen, waar je kan BBQ-en zoals het bedoelt is. Daarna met de gehele groep naar een gezellige kroeg in Scheveningen, #demaatschappij. De verstandige gasten gingen zo rond een uur of 01.00 lekker slapen, andere gasten gingen nog even door bij Crazy Piano`s.

Op zaterdagochtend hadden we dit jaar, in tegenstelling tot vorig jaar, een heel rustig informatief programma, varen met de #Ooievaart door Den Haag. Vanaf de Haringkade in Scheveningen hebben we een leuke rondvaart gedaan met een goede uitleg over alles wat er te zien was.

In de middag waren we op het strand bij #Copacabana, met activiteiten Archerytag, powerkiten, power boot varen en zelfs Body boarden, wat was het water nog koud. De activiteiten werden afgesloten met een lekkere BBQ bij Copacabana. En toen naar de #CrazyPiano`s om het weekend af te sluiten, drankje, lekker dansen en meezingen, een top avond.

En zondagochtend was het weer voorbij het strandweekend Scheveningen, tijd om naar huis te gaan.

Transip, top dat jullie er weer waren, graag tot een volgende keer, en dan wellicht in de sneeuw.

 

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5