Super Wintersport bedrijfsuitje Italië - Expert in actie Super Wintersport bedrijfsuitje Italië - Expert in actie

Super Wintersport bedrijfsuitje Italië

Super Wintersport bedrijfsuitje Italië voor Plan Effect

Wintersport in het zonnige Italië met Plan Effect, een super Wintersport bedrijfsuitje Italië.

Voor de 4e keer mochten we Plan Effect ontvangen! Nu 2 x wintersport, 1x strand en 1x Loosdrecht, wat heerlijk om iedereen weer te zien, het was bijna een soort reünie.

De groep vloog op Innsbruck, waarna ze met een anderhalf uur durende busrit aankwamen in het hotel. Snel even lunchen en naar de piste! Het zonnetje straalde, iedereen had er zin in en na de materiaaluitgave vormden er 2 lesgroepjes voor de beginners en konden de gevorderden met Paul het gebied verkennen en de techniek ophalen. Ook al waren we er allemaal nog maar net, bij de après-ski voelde het alsof we die dik verdiend hadden. En waarom ook niet?! De eerste meters zaten er weer op, dus een drankje gaat er dan prima in!

Dansend in het zonnetje zat de stemming er al snel in. Om 18:00 stond de bus klaar om iedereen weer naar het hotel te brengen voor een uitgebreid diner. De dag was lang, dus langzaam begon iedereen een beetje in te zakken… Nog even er uit! Met zijn allen een korte wandeling door de gezellige winkelstraatjes van Bruneck om nog samen een drankje te doen in de Weinkeller.

 

Zaterdag

Weer een prachtige dag om te skiën, boarden én skibocken! In de middag konden de mensen kiezen om de ski’s om te ruilen voor een skibockje.

Een aantal trok de stoute schoenen aan en waagde een ritje waarna het enthousiasme zo groot was dat ze niet anders meer wilden. De beginnende skiërs konden helemaal naar de top en vandaar de eerste echte blauwe pistes af. Spannend in het begin, maar iedereen werd steeds beter, én moeier…

Dat is hard werken! Vooral omdat het zulk lekker weer was. Dat had helaas wat nadelige effecten op de sneeuw. Skiën in je t-shirtje, lunchen en après-skiën in je hempie! Dan moet je een beetje papsneeuw maar voor lief nemen.

Na de smaak van de après-ski van vrijdag lukte het vandaag natuurlijk niet om iedereen weer om 18:00 in de bus te krijgen. Ach een uurtje later zijn we ook nog op tijd voor het avond eten toch?!!

 

Zondag

Vandaag veel aanmeldingen voor het skibocken, de deelnemers van zaterdag waren zo enthousiast dat ze de anderen geënthousiasmeerd hadden om dit ook eens te proberen. En sommigen hebben zelfs niet anders meer gedaan! Iedereen was nu boven in het gebied aan het skiën en boarden. Iedereen is op de top geweest! Kronplatz is een prachtig gebied met veel gondels en voor ieder wat wils.

Met 2 zwarte dalafdalingen die bij de après-ski eindigen. Alwaar de skibockers groot applaus kregen na deze nieuwe uitdaging. En ook vandaag ging de après-ski weer los. Het was wat lastiger inkomen na 2 dagen, maar al snel stond het podium weer vol met de groene jasjes van Plan Effect!

 

Maandag

De laatste dag.

Vanochtend ‘vrij programma’.

Er kan nog geskibockt worden, en voor degenen die nog niet alle zwarte pistes gedaan hebben staat er een rondje zwarte afdalingen op de planning. Voor allemaal een uitdaging… Voor de dames was het skibocken van de zwarte piste toch net een tikkeltje te gek en de skiërs hebben nét niet àlle zwarte pistes gered in de korte tijd die er voor was. Maar St Vigil en de Piculin kan afgestreept worden. Daar was nog niemand geweest, dus dat was leuk om aangetikt te hebben.

Na een laatste heerlijke Italiaanse pizza vertrok om 14:00 de bus weer naar het vliegveld.

Wat een heerlijk weekend! Plan Effect, bedankt voor jullie komst, jullie zijn een geweldig team! Tot de volgende keer.

Super Wintersport bedrijfsuitje Italië

 

 

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5