Suppen en steppen midden Nederland - Expert in actie Suppen en steppen midden Nederland - Expert in actie

Suppen en steppen midden Nederland

Op een mooie zaterdag in september mochten wij op pad met Excent. Ze zochten een leuk uitje in het midden van het land. We kwamen uit in het mooie plaatse IJsselstein, centraal gelegen maar toch ook in een mooie natuurlijke omgeving. We gaan suppen en E-steppen. Suppen en E-steppen de ideale combinatie, je ziet de omgeving vanaf land en vanaf het water.

We suppen over de kromme IJssel en steppen door het IJsselbos, langs de lek, over de Nedereindse plas. Een stukje natuur in midden Nederland, iedereen was verbaast over de prachtige natuur en bossen.

Suppen, ook wel Stand up paddle is de activiteit op het water voor iedereen geschikt! Wij hebben mega sups, dit is niet alleen veel gezelliger, deze sups zijn ook veel stabieler. De Mega sup is een super grote Sup, zeg maar maatje XXL Sup. Door de grote van deze sups kan je er met gemak met 8  – 10 personen op suppen. Ze zijn super stabiel waardoor de kans dat je in het water plonst minimaal is. Door goed samen te werken stuur je de mega sup door de smalste grachten. Willen jullie even wat sneller, een wedstrijd tegen de andere sup is zeker een uitdaging, Samen peddelen, elkaar opjutten, meer kracht, langere halen en je haalt echt hoge snelheden. Echt heel leuk, en een hele boel toeschouwers.

De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt om een leuke tocht mee te maken, door de stad en het bos. Het kan allemaal door de krachtige 500 Watt elektromotor. In combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en de prima wendbaarheid zorgen ervoor dat wij een geweldige tour kunnen maken. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt word door de dikke banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHH reactie. Rijden met de elektrische Fat Max is FUN!!!!

Na de sportieve actie is het tijd voor een borrel en Gril buffet bij Robuust in IJsselstein. Nog even nakletsen over de geweldige dag.

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
96 reviews 4.8 / 5