Sympany Stranduitje IJmuiden - Expert in actie Sympany Stranduitje IJmuiden - Expert in actie

Sympany Stranduitje IJmuiden

Sympany Stranduitje IJmuiden

Na een spannende Expeditie Robinson vorig jaar dit uitje lekker naar het strand van IJmuiden. We hadden prachtig weer, een best windje maar dat was alleen maar lekker voor het blokarten.

In de ochtend eerst uit de wind een GPS-Tocht in de duinen. De GPS-Tocht werd afgetrapt met een touw trek wedstrijd. Daarna was iedereen wel warm en lekker fanatiek geworden. Er zijn actieve/unieke groepsfoto’s gemaakt en van een paar collega’s weten we nu dat ze erg lenig zijn, door het spinneweb. De ballen vlogen hard met de wind mee met het katapult schieten en Hints werd ook snel geraden. Ook Sympany zelf had nog wat leuke vragen bedacht voor extra bonus punten.

In de middag ging de wind echt AAN en was het hard racen met de blokarts. En jeetje wat hebben die vliegers een kracht. De vlieger sleurde je gewoon mee over het strand. Er zijn een paar mooie sporen gemaakt. Iedereen had enorm veel plezier en de tijd vloog voorbij, zo hard dat we het ArcheryTag moeten bewaren voor volgend jaar. De dag hebben we in stijl afgesloten met een heerlijke BBQ bij paviljoen Zeezicht

 • reply Carolien in Actie ,

  Sympany, bedankt voor jullie komst. Plaats hier een leuke reactie over hoe jullie de dag hebben beleefd.

  Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

  Bedrijfsuitje
  101 reviews 4.8 / 5