TandemFietstocht en Expeditie Robinson - Expert in Actie TandemFietstocht en Expeditie Robinson - Expert in Actie

Tandemtocht en Expeditie Robinson

Tandemfietsen en Expeditie Robinson met ARN

Op vrijdag 6 juli mochten wij ARN ontvangen in Kortenhoef. Het bedrijf uit Breukelen wilde een lokaal uitje om eens beter bekend te raken in de buurt waar zij recent zijn gevestigd. Wat er op de planning stond was voor iedereen nog een verassing.

Dat maakt altijd licht zenuwachtig, maar de koffie en appeltaart bij Ottenhome hielp vast om beetje te ontspannen. Nadat iedereen was gearriveerd werd het programma bekend gemaakt. Nou ja, het ochtendprogramma dan. Een tandemfietstocht door de omgeving.

De duo’s werden gevormd en na de uitleg stapte iedereen voorzichtig op de fiets. Dat viel best mee. Je moet het even doorhebben, maar dan gaat het tandemfietsen best goed. Nog even een kleine opstopping direct na de eerste bocht mocht de pret niet drukken. Al snel kon er uitgebreid genoten worden van de prachtige omgeving.

De natuur, de huizen, de boten er was genoeg te zien. En fietsen met dat heerlijke weer was natuurlijk ook geen straf. Hier en daar een fotootje. Handig hoor dat de achterste op elke fiets rustig het stuur los kon laten.

Na een mooi smal paadje tussen de Ankeveense plassen door kwamen we uit bij de lunchlocatie LEKR. Iedereen kon lekker aan een tafeltje buiten neerstrijken en genieten van een welverdiend drankje.
Al snel stond ook het lunchbuffet klaar inclusief een frisse spinazie smoothie.
Aan het einde van de lunch kreeg iedereen een gekleurde bandana toebedeeld. Die waren vast voor het middagprogramma. Direct even kijken wie allemaal in welk team zat.

De rit terug naar Ottenhome verliep vrij snel en toen zat de fietstocht er alweer op. Direct door met de speluitleg van het middagprogramma. Nog even snel naar het toilet en dan direct de bootjes in. Tijd voor de Expeditie Robinson.

Wat een super weer om op het water te zijn. Een heerlijk zonnetje met een licht verkoelend windje. Maar het was niet alleen maar relaxed genieten, er moest ook gestreden worden. Allereerst op Bonaire. Eerst even flink puzzelen en daarna nog de hoogste toren bouwen. Daarna door naar Curacao waar er katapulten gebouwd moesten worden om vervolgens op Bruce te schieten. Ook vielen daar na afloop van de proef nog wat bonuspunten te verdienen. Daarna volgde op Aruba nog de ultieme Robinsonproef, het vuur maken.
En ten slotte de finale, wie sleepte die laatste punten binnen?
Terug bij Ottenhome kon er lekker geborreld worden en na de prijsuitreiking (woohooo team paars!) volgde de barbecue.

Lieve mensen van ARN, wij hopen dat jullie een hele fijne dag gehad hebben. Wij vonden het erg gezellig met jullie allemaal!

Groetjes van Brenda, Marjon en Moena

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
95 reviews 4.8 / 5