Teambuilding Event Artexis Easyfairs - Expert in actie Teambuilding Event Artexis Easyfairs - Expert in actie

Teambuilding Event Artexis Easyfairs

Teambuilding Event Artexis Easyfairs

Voor de tweede keer mochten wij Artexis Easyfairs ontvangen voor een teambuilding event. En voor de tweede keer hadden ze weer prachtig weer meegenomen. De eerste deelnemers kwamen al gezellig op donderdagavond naar het Princess hotel Loosdrecht voor een borreltje en om even lekker bij te kletsen. Op vrijdag ochtend is de groep compleet en gaan we beginnen met een sportieve tandem fiets tocht. Wat is Nederland toch mooi! Samen staan ze sterk, tandem fietsen is een mooi teambuilding activiteit. We hebben een stukje langs de vecht met zijn prachtige villa’s gefietst, over smalle schelpenpaadjes dwars door de Ankeveense plassen en nog even een mooie stop bij een strandje om even af te koelen.

Na een lekkere lunch bij Ottenhome is het tijd voor echte teambuilding. De bandana’s worden uitgereikt en elk team krijgt een sloepje. De Expeditie Robinson gaat beginnen.  Letters vissen, vuur maken, bamboe toren bouwen en vlot bouwen en varen zijn de proeven waarop de teams tegen elkaar mogen strijden! De padvinder skills komen goed van pas bij het knopen van de bamboe palen en opblaasbare bananen voor het vlot. Er zijn hele mooie bouwwerken gebouwd, de 1 iets sterker dan de ander. Maar met een lekker zonnetje en 30 graden is het niet zo erg om in het water te vallen. Er is een nieuwe record tijd verbroken met het vuur maken en enorme torens gebouwd bij de bamboetoren proef. En iedereen is een kampioen bij het letter vissen! Na de prijsuitreiking is het tijd om terug te fietsen naar het hotel.

Iedereen maakt zich klaar voor de feestavond met het thema Schip Ahoy. Piraten, kapitein en schippers, iedereen heeft enorm zijn best gedaan. Na de overheerlijke BBQ is het time to party! De voetjes van de vloer met de DJ. Het werd een spetterende feestavond. Iedereen heeft lekker gedanst en gefeest.

De volgende ochtend was het lekker bijkomen op de vuntus. Een mooie kano en suptocht. Nog even genieten van de prachtige natuur in Nederland. Dit stukje Nederland is echt verrassend mooi. Nieuw in ons programma zijn onze mega sups. Echt een stukje teambuilding met 8 personen samen op de mega sup. Een beetje wiebelig in het begin maar als je goed op elkaar bent ingespeeld, gaan ze als een speer. Een super mooie afsluiter van een geweldig weekend.

Artexis Easyfairs, super bedankt voor jullie gezelligheid en een top weekend. We hebben weer van jullie genoten bij dit teambuilding event.

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5