Bedrijfsuitje Loosdrechtse Plassen - Expert in Actie Bedrijfsuitje Loosdrechtse Plassen - Expert in Actie

Twee dagen Loosdrechtse Plassen

Twee dagen Loosdrechtse Plassen met Zorg van de Zaak

Op 29 en 30 mei mochten we Zorg van de Zaak ontvangen in Oud Loosdrecht. Op de eerste ochtend mochten de collega’s direct aan de slag. Verdeeld over zes teams stapte iedereen in de motorsloepjes en voer de Loosdrechtse plassen op. Team geel ging aan kop, maar wilde even testen of iedereen wel wakker was en voer strak het eiland Markus Pos voorbij. Team groen volgde. Het blauwe team was wel wakker en legde als eerste aan bij het juiste eiland.

Uiteindelijk stonden alle zes teams op het juiste eiland en kon de strijd beginnen. Puzzels oplossen, torens bouwen, balanceren met ballen, water verplaatsen en vuur maken. Alle vaardigheden werden getest binnen de teams. En als laatstse nog een proef voor alle teams samen: zoeken. Teams blauw en geel bleken de scherpste ogen te hebben, met team oranje als goede derde.

En dan is het alweer tijd om terug te varen. Bootjes inleveren bij Bonnema en terug naar het hotel, waar de lunch al klaar stond. Tijd voor de prijsuitreiking. Team blauw bleek onverslaanbaar en ging er met de prijs vandoor.
Na de lunch was het tijd voor de trainingen en zat het spelgedeelte er op voor de dag.

Op 30 mei werd er weer verzameld bij Bonnema, ditmaal voor een kanotocht. Vijf dappere helden stapten op de megasup. Het was even wennen, dat balanceren, maar al snel stond iedereen er lekker ontspannen bij. De meesten stapten in een driepersoonskano, een damesduo ging voor een tweepersoons kayak en de rest stapte in de tienpersoonskano, gezellige boel hoor.

Het was heerlijk weer voor een kanotocht, waarbij het water en af en toe een vlaagje wind voor wat verkoeling zorgen. Met die kleine slootjes raak je elkaar nog wel eens kwijt, maar met wat teamwork vond de groep elkaar toch weer terug. Wel even pauze houden in de schaduw hoor, want het zonnetje heeft er ook flink zin in.

Daarna weer verder door het smalle vaartje, onder het bruggetje door, langs de vele waterlelies en uiteindelijk weer terug op het meer.

Ter afsluiting van het ochtendprogramma stond er bij Rosa’s Cantina al een lekkere lunch te wachten.

Lieve mensen van Zorg van de Zaak, wij vonden het twee mooie dagen met jullie en hopen dat jullie hebben genoten.

Groetjes,

Caroline, Danielle, Moena en Patrick

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
93 reviews 4.8 / 5