Weekendje weg Utrecht - Loosdrecht - Expert in actie Weekendje weg Utrecht - Loosdrecht - Expert in actie

Weekendje weg Utrecht – Loosdrecht

Gezellig weekendje weg Utrecht en Loosdrecht met TransIP.

Vrijdagavond begon het weekendje weg Utrecht met een heerlijk diner in het hartje van Utrecht.

Daarna lekker op stap. Eerst naar De Vrienden, daar was voor ieder wat wils. Live muziek waar op gedanst en meegezongen kon worden, maar er kon ook gezellig gekletst worden. Later op de avond ging iedereen z’n eigen weg. Sommigen terug richting hotel, anderen gingen nog even door.

Zaterdag opstarten was voor een paar wat lastiger, waarschijnlijk omdat die avond zo mooi was geweest. Maar uiteindelijk was iedereen toch op de been en werd er richting de kanoverhuur gewandeld. Daar was er te kiezen uit een team effort op de megasup of lekker met z’n tweeën in een kano. Een lange sliert peddelaars door de grachten van Utrecht was het gevolg. Gelukkig liet het zonnetje zich ook van haar beste kant zien tijdens de tocht.

Er kon lekker geluncht worden bij San Siro voor iedereen weer de bus in stapte richting de Loosdrechtse Plassen.

Wederom met z’n allen het water op, ditmaal gemotoriseerd. Op naar het eiland Markus Pos waar een reeks expeditie proeven klaar stonden. In teams nog even flink aan de slag om als winnaar uit de bus te komen. Een dreigende onweersbui maakte een iets vervroegd einde aan de middag, maar de biertjes in Rosa’s Cantina smaakten er niet minder om.

Het weekend werd afgesloten met een lekkere bbq en ook die ging er goed in. Wel een beetje inschikken want er kwam nog even een flinke bui langs.

Daarna was het tijd om op huis aan te gaan. De bus stond voor.

TransIP, wij vonden het weer een heerlijk weekend met jullie.

Groetjes van, Anjette, Arjen, Carolien, Daan, Danielle, Moena en Paul

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5