Teambuilding Winterberg met Grando! - Expert in actie Teambuilding Winterberg met Grando! - Expert in actie

Teambuilding Winterberg met Grando!

Teambuilding Winterberg met Grando keuken en bad. 

Wauw, wat was het mooi wit dit teambuilding Winterberg weekend in het Sauerland! Wie had dat gedacht vorige week. Er is ruim 40cm sneeuw gevallen, en dat in een week tijd! 

Het teamuitje voor Grando begon zaterdagochtend al heel vroeg! Om 6.00 uur vertrok de bus vanuit Eindhoven richting Duitsland, waar bij aankomst het ontbijt al lekker klaarstond in Gasthof Zwilling.

Na een lekker ontbijt kon de dag al lekker sportief beginnen. Het programma begon met een leuke sneeuwzeskamp. Heel fanatiek begon iedereen met de strijd. Vooral team drie was goed op dreef, zij wonnen de eerste drie onderdelen! Helaas konden ze dit niet vasthouden en moesten ze bij de laatste drie onderdelen de eerste plek aan een ander team geven. Gelukkig hadden ze de eerste drie spellen wel gewonnen waardoor ze in het eindklassement alsnog op een eerste plek eindigden.

Veel tijd om stil te zitten was er niet, want bij het middagprogramma stond skibocken op het programma. Dit was super gaaf! Al binnen een kwartier had iedereen de eerste bochten onder de knie en konden we een poging gaan doen om met de lift omhoog te gaan. Dit bleek nog niet zo makkelijk, maar uiteindelijk kwamen de meeste gelukkig wel boven. Na bijna twee uur skibocken begonnen de eerste met de apres ski(bocken) en langzaam sloten ook de andere fanatiekelingen aan.

’s Avonds stond nog een leuke feestavond op het programma, waar iedereen zich goed had vermaakt. De weg ernaar toe was voor sommige alleen wel wat spannend met zoveel sneeuw op de weg. Gelukkig probeerde de lieve buschauffeur iedereen een beetje gerust te stellen; kein Angst, kein Angst!

De volgende ochtend zat weer iedereen fris en fruitig aan het ontbijt. Na het ontbijt was het alweer tijd voor het laatste onderdeel, sneeuwschoen wandelen. Sneeuwschoenen aan en gaan met die banaan. Wauw, wat was dit mooi, zo mooi wit overal! En wat een rust zo in de bossen.

Nog even keihard sleeënd de piste af en een lekker eten tijdens de lunch en dan was toch echt het bedrijfsuitje, of zoals sommige het noemde, de vakantie, alweer voorbij.

Grando keukens & bad bedankt!

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5