Wintersport reis Italië Emakina - Expert in actie Wintersport reis Italië Emakina - Expert in actie

Wintersport reis Italië Emakina

3 daagse wintersport reis Italië. Intensief skiën en snowboarden met de medewerkers van Emakina op Kronplaz Italië. Iedereen heeft zich flink uit kunnen leven op alle kleuren pistes. De beginners verlaten al snel hun veilige oefenweide (lees wel: prachtige vlakke piste met gondel!) Op dag 2 zijn ze al klaar voor de mooie blauwe afdalingen vanaf de top!

Tijdens de lunch trof iedereen elkaar weer om kort de avonturen van de ochtend te bespreken om vervolgens weer snel verder te skiën/boarden om geen minuut te missen van de heerlijke sneeuw en de prachtige omgeving. Zelfs in de mist was het genieten van de spanning en het avontuur dat vrijdag met veel wind en sneeuw om de oren geblazen werd. Dat leverde weer stoere verhalen op bij de apres ski.

Apres skiën kunnen ze ook erg goed bij Emakina. Lekker een biertje drinken aan de bar of je uitleven op de dansvloer. Daarna heerlijk diner in het hotel. In de avond het nachtleven van Bruneck verkennen of terug naar de K1 om door te gaan waar we gebleven waren bij de après-ski!

 

 

 • reply Brenda ,

  Emakina, het was super gezellig met jullie! Tot volgend jaar!

  Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

  Bedrijfsuitje
  101 reviews 4.8 / 5