Wintersportweekend Willingen Bedrijfsuitje JCI - Expert in actie Wintersportweekend Willingen Bedrijfsuitje JCI - Expert in actie

Wintersportweekend Willingen Bedrijfsuitje JCI

Wintersportweekend Willingen Bedrijfsuitje JCI

Voor de tweede keer heeft Johnson Controls alweer zoveel geluk bij hun wintersportweekend Willingen. 2 jaar geleden verse sneeuw en nu gewoon weer. De harde werkers van Johnson Controls verdienen dat gewoon. Wat was het prachtig. Een witte wondere wereld voor het wintersportweekend Willingen.

Nadat iedereen was opgepikt in Dordrecht en Gorinchem kon het feest beginnen. Iedereen had er super veel zin in. Bij aankomst stonden de ski en snowboard materialen al klaar om te passen voor de volgende dag. Daarna nog een lekker biertje in de disco en je klaar maken voor de volgende ski en snowboard dag! Wat hadden we een geluk met de verse sneeuw! Het was genieten op de pistes van Willingen. De beginners pakte het al snel op zodat zij ook al naar boven konden met de stoeltjeslift. De sneeuwschoenwandelaars hebben een fantastische tocht gemaakt door de diepe sneeuw. Van de paden af, stappen door de sneeuw, wat een prachtige wereld, wat hebben we genoten! Het was pittig door de sneeuw banjeren met de sneeuwschoenen maar het was onvergetelijk. De mensen in de arrenslee konden onder hun warme deken ook genieten van het prachtige sneeuwlandschap. Na de lunch kon men de Fat Max E-step uitproberen. Het begon makkelijk over de normale weg, daarna een mooi sneeuwpaadje en toen door voor het echte werk, offroad door de diepe sneeuw, je weg vinden met de Fat Max E-step. Daar krijg je het toch wel warm van. Tijd voor een borreltje en een hapje en de stoere verhalen vertellen bij de apres ski. In de avond gezellig eten en drinken in het hotel.

De volgende morgen stond iedereen weer fris en fruitig klaar voor de winterse GPS-Tocht. Nog even bikkelen berg op. Maar ook genieten van het prachtige witte sneeuwlandschap. Nog een sneeuwballen gevecht voor de groepsfoto. Een gezellige afsluiting van een volledig verzorgd bedrijfsfeest Willingen.

Johnson Controls wij vonden het weer een feest om een wintersportweekend Willingen voor jullie te verzorgen. Bedankt en graag tot de volgende keer.

Groetjes Judith, Sanne, Christien, Michel en Carolien

Leave a comment

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
86 reviews 4.8 / 5