Winter weekend Winterberg familie weekend Vermilion Winter weekend Winterberg familie weekend Vermilion

Winterweekend Winterberg familie weekend Vermilion

Voor de 8ste keer op rij mochten wij voor Vermilion hun familie winter weekend Winterberg organiseren. Ieder jaar is het weer geweldig om iedereen terug te zien. De kleine kids uit de eerste jaren zijn inmiddels pubers en kunnen lekker zelf skiën of boarden.

Dit jaar zijn we gestart met een gezellige sneeuwzeskamp bij de Hohe Lied. Geweldig om iedereen te zien rennen, hollen en glijden door de sneeuw, een top manier om gelijk goed in contact te komen met elkaar.

Op de tweede dag hebben we met de gehele groep geskied in Winterberg. Top sneeuw condities en alle liften geopend, van de oefenweide tot de zwarte piste bij de bobbaan, alles was open. We hebben weer een hoop mensen mogen leren skiën en ook de echte beginners hebben een rondje door het gebied gemaakt. Voor de apres ski waren wij bij het Alm Salettl, dit keer exclusief voor Vermilion.

`s Avonds nog een heerlijk diner voor de volwassenen, spelletjes en knutselen, een Piraat met een spannend verhaal en een feestje in de bar met DJ Frankie maakte het feest helemaal af.

Vermilion, dank jullie wel voor de geweldige samenwerking. Tot volgend jaar.

 

 • reply Paul Vahl ,

  Vermilion, bedankt, het was een top weekend om voor jullie te mogen verzorgen.

  • reply Erwin de Jong ,

   Jullie ook allemaal bedankt voor dit top weekend het was fantastisch….

   • reply Nico Rodenhuis ,

    Fantastisch georganiseerd , sjappoo.Het was weer een geweldig weekend.

    • reply Yvonne ,

     Mensen, het was super! Zo’n weekend organiseren voor 200 man is niet niets en jullie hebben het geflikt! Petje af, het was een geweldig weekend! Top!

     • reply Milko ,

      Volgend jaar weer z’n top weekend.

      • reply Frans en Uilkje ,

       In één woord; FANTASTISCH. Veel gezelligheid, heerlijk gegeten, veel gelachen, heerlijk geskied. Alle ingrediënten voor een grandioos weekend. Bedankt voor alles!

       Leave a comment

       • Vebon
       • Expert in Actie op Social Media

       Bedrijfsuitje
       101 reviews 4.8 / 5