Zonnige teambuilding bij Quercus Technical Services - Expert in actie Zonnige teambuilding bij Quercus Technical Services - Expert in actie

Zonnige teambuilding bij Quercus Technical Services

17 mei 2018, de dag dat het allemaal moest gebeuren, de zonnige teambuilding. Welk team zou met de Robinson trofee naar huis gaan…..

Voordat er aan de strijd begonnen ging worden, werden de werknemers van Quercus Technical services welkom geheten bij Ottenhome onder het genot van een kop koffie en heerlijke appeltaart.

De teams werden verdeeld en de sloepen lagen al te dobberen in het water dus na de koffie kon de strijd los barsten voor de zonnige teambuilding.

De eerste 2 teams werden om 11:00 uurop 1 van de eilanden verwacht om daar te tegen elkaar te strijden in de eerste expeditie Robinson proeven. Ondanks er een stevige wind stond is het toch team paars gelukt om als het eerste het vuur te ontsteken als een echte Robinson. Na deze proef kregen beide teams 5 minuten de tijd om te zoeken naar 3 amuletten, dit zou de teams extra punten kunnen opleveren.

Na een geslaagd proef konden beide teams het eiland weer verlaten en waren de 2 volgende team al weer in aantocht ook zij hebben door de aanwijzingen goed te volgen op de kaart het juiste eiland gevonden. Voor deze 2 teams stond de zelfde proef te wachten, eerst de sleutel van de schatkist boven water zien te krijgen en met de schat het vuur ontsteken. Ook hier weer echte Robinsons want team rood slaagde erin als het eerste het vuur aan te krijgen. Ook voor deze teams weer 3 amuletten te verdienen maar de spoorzoekers zaten in het blauwe team want dit team heeft over de gehele dag wel 6 amuletten verdiend.

Om half 1 werden alle 4 de teams verwacht op een ander eiland, het ene team was wat sneller met het vinden van het juiste eiland dan het andere maar na even wachten kon er toch gestart worden met de proef waarbij alle 4 de teams tegelijkertijd tegen elkaar zouden gaan strijden. Deze keer waren het de hersenkrakers die met een juiste teamgeest en samenwerking konden zorgen voor het slagen van de proef.

Na deze proef zijn alle teams weer in hun sloep gestapt en teruggevaren naar de haven waar een heerlijke lunch klaar stond bij Ottenhome. Na een uurtje lekker in het zonnetje te hebben gezeten was het toch echt tijd om de laatste beproevingen te ondergaan. Op het eiland Curaçao stond de balbalansproef klaar, op het eerste oog niet zo moeilijk totdat de deelnemers daadwerkelijk de proef tot een goed einde moesten brengen. De altijd zo rustige en geduldige collega’s waren ook bij dit spel niet zo rustig en geduldig meer. Wat is het toch lastig als de bal niet doet wat je eigenlijk zou willen dat het moest doen…. toch team wit?

Na enige tijd kwam er handigheid in bij de teams en is ook deze proef met veel gelach, geduld en plezier goed afgesloten.

Als laatste opdracht moesten alle teams middels een geheimschrift zoeken naar de immuniteitsketting op 1 van de eilanden, het team die de ketting kon overhandigen werd beloond met extra punten.

Rond half 4 waren alle teams weer terug op het vaste land, waar de BBQ al heerlijk stond de smeulen. Iedereen kon met een goed gevoel terugkijken op een geslaagd dag met veel zon, gezellige collega’s en een sportieve inslag. Team paars heeft op deze mooie dag de expeditie Robinson trofee in de wacht gesleept en zal een goed plekje krijgen op kantoor.

Dank jullie wel Quercus Technical Services, wij hebben een mooie zonnige teambuilding dag met jullie gehad.

Groeten Carolien en Daniëlle

Heb je het ook naar je zin gehad?
Top, daar doen we het voor, maar wil je dan wellicht ook een recensie plaatsen, dat is voor ons namelijk heel belangrijk.
Dat kan je hier op onze site doen of hier op Facebook.

 

 

 

Leave a comment

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
92 reviews 4.8 / 5