Zonnige Expeditie Robinson uitje - Expert in actie Zonnige Expeditie Robinson uitje - Expert in actie

Zonnige Expeditie Robinson uitje

Zonnige Expeditie Robinson uitje, testuitje bij Ottenhome.

Wauw wat een mooie dag. De eerste zonnige lente dag en wij hebben ons Expeditie Robinson uitje bij Ottenhome. Wat hebben de deelnemers een geluk gehad. Iedereen heeft kunnen genieten van de zon, ludieke opdrachten en relaxed varen in de mooie natuur. Zo’n mooie dag.

Ottenhome heeft alle gasten ontvangen boven op het zonnige dek met een lunch. Zodra iedereen uitgegeten was, werden de teams verdeeld en sloepen sleutels uitgedeeld. Met dat mooie weer, wil iedereen snel gaan varen. Op de eilanden ging het er fanatiek aan toe op de verschillende proeven, een combinatie tussen ons Expeditie Robinson en de RiOlympics bedrijfsuitje. Twee geweldige bedrijfsuitjes die wij met de sloepen organiseren bij Ottenhome. Nieuw voor de RiOlympics was het sloep roeien. Daar ging het er fanatiek aan toe. Iedereen peddelde mee en de kinderen moedigden heel hard aan. Af en toe een echte nek aan nek race met de sloepen.

Uiteraard mocht het vuur maken voor de Expeditie Robinson niet ontbreken. Dat bleek toch wel weer lastiger dan het lijkt. Maar toch weer gelukt! Op Bonaire zorgde het tasjes spel weer voor de nodige ongeduld en zijn er mooie bouwwerken gebouwd.

De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje verzorgd door Ottenhome en natuurlijk de prijsuitreiking. Het was mega spannend maar tema Kaki heeft met 1 puntje verschil toch gewonnen van zwart. Team Kaki gefeliteerd met jullie overwinning.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor jullie komst en jullie fantastische inzet en tot de volgende keer!

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5