Survival games Loosdrechtse Plassen - Expert in actie Survival games Loosdrechtse Plassen - Expert in actie

Survival games Loosdrechtse Plassen

Survival games Loosdrechtse Plassen met Gooise Scholenfederatie

Een uur voor hun aankomst bij Ottenhome wisten ze pas waar ze heen gingen, de collega’s van de Gooise Scholenfederatie. Wat ze gingen doen, bleef een verrassing tot Carolien met haar speluitleg begon. Survival games Loosdrechtse Plassen, een Expeditie Robinson.

Ingedeeld in drie teams voeren ze de haven uit, op naar Aruba, de eerste proef. Vuur maken, meteen pittig. Daarna door naar Curacao, balanceren met ballen. Dit ging niet bij elk team even soepel maar uiteindelijk was het toch nog een spannende strijd voor de 1e en 2e plaats. Tussendoor nog een boei bezoeken, maar dan door naar Bonaire. Daar moest eerst goed gepuzzeld worden voor iedereen aan het bouwen kon beginnen. En dan als laatste nog de finalepuzzel. Eerst puzzelen wat er nou eigenlijk staat, daarna direct de bootjes in. Hup naar het laatste eiland en zoeken maar. Welk team had nou de ketting gevonden?

Dat was het alweer wat betreft de Expeditie. Terug naar de haven en lekker aan een verdiende borrel. Gevolgd door een lekkere uitgebreide bbq verzorgd door Ottenhome.

Een mooie afsluiting van het schooljaar.

Wij van Expert in Actie hopen dat jullie een mooie gezellige dag hebben gehad!

Groetjes,

Carolien, Moena en Sytze

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5