Suppen Suppen

Mega suppen, mega teambuilding op het water

Suppen op een megasup, op een sup XXL suppen als bedrijfsuitje.

Suppen of Stand Up Paddleboarden is de snelst groeiende watersport van het moment. En dat is niet zo gek, suppen is namelijk heel laagdrempelig. Suppen is veel makkelijker dan je zou denken. Iedereen kan het en zal na enige uitleg
en wat oefening de techniek snel onder de knie hebben en weg peddelen. De Mega sup is een super grote Sup, zeg maar maatje XXL Sup. Door de grote van deze sups kan je er met gemak met 8  – 10 personen op suppen. Samenwerken is hierbij een vereiste. Ze zijn super stabiel waardoor de kans dat je er af valt minimaal is. Door goed samen te werken stuur je de mega snel door de smalste grachten. Willen jullie even wat sneller, een wedstrijd tegen de andere sup is zeker een uitdaging, Samen peddelen, elkaar opjutten, meer kracht, langere halen en je haalt echt hoge snelheden. Echt heel leuk, en een heleboel toeschouwers.

Met de Big Mega sup door de gracht

Met onze mega sups maken wij leuke tochten door de grachten van Utrecht. Met maximaal 10 personen kunnen wij op onze 2 bigsups tochten organiseren door het hele land. Wilt u een tochtje suppen door Utrecht? Langs de Dom en de gezellige terrasjes, de kleine doorgangen, de lage bruggetjes, je komt op plekken waar je anders nooit zou komen.

Met de Big Mega sup door de natuur

Meer op zoek naar een mooie route door de natuur? Denk dan eens aan de Loosdrechtseplassen, Hollandsche IJssel, de Vecht of Vinkeveen. Onze aanrader is de Vuntus. Een geweldige locatie middenin de natuur en geeft echt een stukje vakantiegevoel.

En prachtige route van 2 uur.

 

Megasup op zee

Naast de tochten door de grachten gaan we ook met de sups op zee, dat is ook heel erg leuk. Langs de kust, door de branding surfen op de golven, super leuk om te doen. De golven hoeven voor de megasups zelfs niet zo groot te zijn om mee te surfen. Eerst door de golven uitvaren, daarna draaien en terug op de golven, Mega supper leuk.

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5