Suppen Suppen

Mega suppen, mega teambuilding op het water

Suppen op een megasup, op een sup XXL suppen als bedrijfsuitje.

De Mega sup is een super grote Sup, zeg maar maatje XXL Sup. Door de grote van deze sups kan je er met gemak met 8  – 10 personen op suppen. Ze zijn super stabiel waardoor de kans dat je er af valt minimaal is. Door goed samen te werken stuur je de mega sup door de smalste grachten. Willen jullie even wat sneller, een wedstrijd tegen de andere sup is zeker een uitdaging, Samen peddelen, elkaar opjutten, meer kracht, langere halen en je haalt echt hoge snelheden. Echt heel leuk, en een hele boel toeschouwers.

Met de Big Mega sup door de gracht

Met onze mega sups maken wij leuke tochten door de grachten van de Nederlandse steden. Met maximaal 10 personen kunnen wij op onze 2 bigsups tochten organiseren door het hele land. Wilt u een tochtje suppen door Delft, Amsterdam of door Utrecht, langs de Dom en de gezellige terrasjes, de kleine doorgangen, de lage bruggetjes, je komt op plekken waar je anders nooit zou komen.

Grachten locaties voor de megasups;

Utrecht, Amsterdam, Leiden, Delft, Den Haag, Haarlem

Megasup kanoroutes;

Loosdrechtseplassen, Hollandsche IJssel, de Vecht, Vinkeveen, Weerribben

 

Megasup op zee

Naast de tochten door de grachten gaan we ook met de sups op zee, dat is ook heel erg leuk. Langs de kust, door de branding surfen op de golven, supper leuk om te doen. De golven hoeven voor de megasups zelfs niet zo groot te zijn om mee te surfen. Eerst door de golven uitvaren, daarna draaien en terug op de golven, Mega supper leuk.

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
98 reviews 4.8 / 5