Megasup Utrecht omgeving - Expert in actie Megasup Utrecht omgeving - Expert in actie

Megasup Utrecht omgeving

Suppen omgeving Utrecht, peddelen en plezier op de megasup midden Nederland

Fun op de megasup. Suppen, dat is een leuk uitje voor vrienden, familie of met collega`s. En bij ons is het megafun en nog gezelliger want wij hebben grote sups waar wel 8 of 10 personen op kunnen. Megaveel plezier en gezelligheid. Bundel alle krachten samen en gaan met die sup. Suppen over de IJssel in de buurt van Utrecht. Maak een bijzondere tocht over de IJssel waarbij jullie zeker veel bekijks hebben.

Megasup Utrecht, hoe werkt dat?

Start is bij ons kantoor op de IJssel. Richting IJsselstein of meer richting de natuur. Wij kunnen mooie tochten maken vanaf onze locatie in midden Nederland, tussen zonsopkomst en zonsondergang. De tijdsduur van een sup tour is ongeveer twee uur. Tijd genoeg voor een mooie tocht met een korte pauze voor een drankje. Met maximaal 20 personen verdeeld over twee megasups peddelen wij over de IJssel. Voordat u opstapt, geven wij een korte instructie, peddelen, bruggetjes, sturen, op de knieën of gewoon super cool staan.

 

De megasup is geschikt voor iedereen

Op de megasup staat u super stabiel, veel stabieler dan op een enkele sup, tot nu toe is er nog niemand onvrijwillig te water gegaan, zwemkleding is dus niet noodzakelijk. Het leuke van het suppen over de IJssel zijn alle bootjes, dus soms moeten we even achteruit, naar links, naar rechts of volle kracht vooruit. Niet moeilijk, vooral leuk. Naast de bootjes zijn er natuurlijk heel veel mensen om naar te zwaaien als ze een foto van jullie willen maken.

 

Hoe kan je dit boeken en wat zijn de kosten?

Het is iedere dag en avond vanaf 1 mei – 1 oktober mogelijk, mits het droog is, mocht het regen kunt u kiezen, verplaatsen of gewoon door met een regenpak of wetsuit aan.

De prijs is  € 300,00 per sup.

Ook leuk in combinatie met een tocht met onze E-step.

Suppen op een megasup is super leuk als vriendenuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5