Megasup Amsterdam, suppen op de familiesup, ga mee op de megasup Megasup Amsterdam, suppen op de familiesup, ga mee op de megasup

Megasup Suppen Amsterdam familiesup

Suppen Amsterdam, met de megasup door Amsterdam

Megasuppen, dat is een leuk uitje voor vrienden, familie of met collega`s, gezellig op de megasup suppen door de grachten van Amsterdam. U kunt bij ons een bijzondere tocht maken door de grachten van Amsterdam waarbij u zeker bekijks zult hebben.

 

Megasup Amsterdam, hoe werkt dat?

Wij kunnen vanaf verschillende locaties starten voor een tocht over de grachten, tussen zonsopkomst en zonsondergang. De tijdsduur van een sup tour is ongeveer twee uur, tijd genoeg voor een mooie tocht met een korte pauze voor een drankje. Met maximaal 20 personen verdeeld over twee megasups peddelen wij door de grachten. Voordat u opstapt geven wij een korte instructie, peddelen, bruggetjes, sturen, op de knieën of gewoon super cool staan.

 

Is suppen door Amsterdam moeilijk?

Op de megasup staat u super stabiel, veel stabieler dan op een enkele sup, tot nu toe is er nog niemand onvrijwillig te water gegaan, zwemkleding is dus niet noodzakelijk. Het leuke van het suppen door Amsterdam zijn alle bootjes, dus soms moeten we even achteruit, naar links, naar rechts of volle kracht vooruit. Niet moeilijk, vooral leuk. Naast de bootjes zijn er natuurlijk heel veel mensen om naar te zwaaien als ze een foto van jullie willen maken.

 

Hoe kan je dit boeken en wat zijn de kosten?

Het is iedere dag en avond vanaf 1 mei – 1 oktober mogelijk, mits het droog is, mocht het regen kunt u kiezen, verplaatsen of gewoon door met een regenpak aan.

De prijs is € 25,00 p/p met een minimum bedrag van € 200,00 per sup.

 

Suppen Amsterdam is super leuk.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
98 reviews 4.8 / 5