Middagactiviteiten voor uw team

Bent u op zoek naar een gezellige actieve onderbreking van het dagelijks werk? Expert in Actie biedt verschillende mogelijkheden voor een gezellige actieve middag met uw bedrijf!
Enkele mogelijkheden zijn het Expeditie Robinson spel bij de Loosdrechtse Plassen, een middag vol activiteiten op het strand van IJmuiden of verschillende teambuilding programma’s op een door u gekozen locatie.

|

Genoten!

Bedankt voor een te gekke dag: met bijna 80 man op de Loosdrechtse plassen Expeditie Robinson gespeeld. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De begeleiding was heel goed en aardig, de spellen waren heel erg leuk en de omgeving was prachtig. Kortom, gaat dit allen doen!

EBR

Expeditie Robinson Loosdrecht

Expeditie Robinson is dé teamactiviteit om jullie survival skills te testen! Samenwerking, tactiek en inzicht worden getest tijdens de verschillende proeven. Ook met het vinden van amuletten zijn er punten te verdienen. Misschien vindt jouw team zelfs de immuniteitsketting!

Bouwen met bamboe, estafette race, vuur maken, vlot bouwen en katapult schieten, het kan allemaal voorbijkomen. We spelen Expeditie Robinson meestal op het strand of in Loosdrecht. Onze favoriet is Loosdreht want daarbij vinden de proeven plaats op eilandjes in de Loosdrechtse Plassen. De teams gaan met sloepen het meer onveilig maken.

De expeditie is zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek met het team, kunnen jullie deze spannende Expeditie Robinson winnen. Spanning tot aan de finish. Dit programma is ook zeer goed te combineren met een vergaderarrangement.

Strandprogramma IJmuiden

Waar de zeeschepen de Noordzee verlaten om via het Noordzeekanaal de laatste etappe naar Amsterdam te maken, daar ligt IJmuiden aan Zee en organiseren wij uw bedrijfsuitje IJmuiden. Met een fantastisch strand en Nationaal Park de Kennemerduinen om de hoek, is dit een top locatie voor Expert in Actie. Hier kan iedereen genieten van onze strand activiteiten zoals Blokarten, vliegeren, de strand zeskamp en meer van dit soort activiteiten.

Met de strandpaviljoens in IJmuiden zoals Zilt aan Zee en Paviljoen Zeezicht en met op steenworp afstand een vier sterren hotel is dit de perfecte locatie voor een dagje uit of zelfs een heel weekend aan zee. Een combinatie van sportieve activiteiten met een heerlijk diner of barbecue maakt een bedrijfsuitje in IJmuiden echt geweldig.

Teambuilding programma's

Nederland is het watersport land bij uitstek en daarom verzorgt Expert in Actie verschillende activiteiten op het water. Met een sloep lekker een middagje varen, een GPS tocht met de boot of ons nummer 1 programma sloepvaren met Expeditie Robinson.

Wij hebben voor u een prachtige locatie aan het water, centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Hier kunt u lekker eten, vergaderen, sloepvaren, zeilen en geweldig fietsen.

Wij hebben verschillende leuke programma`s voor groepen van 20 – 300 personen. Komt u ook een dagje naar het water?