Bedrijfsuitje strand Hoek van Holland

Bedrijfsuitje strand Hoek van Holland

Met Expert in Actie als professionele en gastgerichte begeleiding”

Op een half uur rijden van Rotterdam kunnen wij een Bedrijsfuitje strand Hoek van Holland organiseren. Hoek van Holland heeft een groot strand, een pier langs de waterweg en een groot duingebied. In Hoek van Holland staan allerlei leuke paviljoens waar we lekker kunnen eten en leuke feesten kunnen organiseren. Natuurlijk kunnen we er ook allerlei leuke activiteiten organiseren op en om het strand.

Bedrijfsuitje strand Hoek van Holland is zeer geschikt voor een personeelsuitje voor bedrijven uit bijvoorbeeld Rotterdam, Delft, Dordrecht, Breda.

Het kan allemaal bij Expert in Actie. Een leuk bedrijfsuitje strand Hoek van Holland met bijvoorbeeld power kiten, body boarden, raften, discgolf en een beachvolleybal toernooi of een leuke strand zeskamp, allemaal bedrijfsuitjes om te doen in Hoek van Holland. Naast deze leuke activiteiten werken wij in Hoek van Holland samen met Paviljoen Zeebad.  Een geweldige locatie voor een uitgebreide lunch, een overheerlijke BBQ en een top feest.

Afhankelijk van het weer en aantal deelnemers kun je kiezen uit veel verschillende activiteiten op het strand!

 

“Capgemini: Een ontzettend leuke en sportieve dag gehad op bedrijfsuitje strand Hoek van Holland! ICT-ers in actie, dat wil wat zeggen! Een echt strandspektakel. Hapje en drankje waren ook erg goed” 

 

Bedrijfsuitje strand

Hoek van Holland

 

Programma voorstel bedrijfsuitje strand Hoek van Holland:

13.00 uur  Ontvangt
14.00 uur  Activiteiten
17.00 uur  Borreltijd en Prijsuitreiking
18.00 uur  BBQ
20.00 uur Einde

 

 

De prijs is vanaf € 89,50 p.p. en is inclusief:

 • Verschillende activiteiten
 • Beach BBQ
 • Instructie en begeleiding bij alle activiteiten
 • Materiaal voor alle activiteiten
 • Persoonlijke begeleiding
 • Complete organisatie

Strandspektakel Hoek van Holland

Het strand is de perfecte locatie voor een sportief en spectaculair zakenuitje, een echte strandspektakel. In dit arrangement spelen wind, water en strand de hoofdrol. Afhankelijk van het weer en aantal deelnemers kun je denken aan deze geweldige activiteiten in je programma:

 • Power kiten
 • Beachvolleybal
 • Branding raften

Drie activiteiten met snelheid en avontuur. Voor alle activiteiten is samenwerken belangrijk, dus er wordt ook gewerkt aan de teamspirit!

Spektakel op het strand; teambuilding, avontuur en grenzen verleggen!

“Capgemini: Een ontzettend leuke en sportieve dag gehad op het strand van Hoek van Holland! ICT-ers in actie, dat wil wat zeggen! Een echt strandspektakel. Hapje en drankje waren ook erg goed” 

Bedrijfsfamiliedag strand Hoek van Holland

Een leuk dagje uit met collega’s, partners en kinderen? Maar dan wel zo dat iedereen kan mee doen, jong oud, sportief en creatief en op een leuke locatie. Dat is onze bedrijfsfamiliedag strand. Hang samen met je partner aan een van onze grote, professionele vliegers of beklim met uw kinderen de rubberboten en peddel over zee. Natuurlijk hebben de kinderen de leiding bij het zandkastelen bouwen.

 • Vliegeren met grote en kleine vliegers
 • Raften, met een grote rubber boot op zee varen door de golven
 • Zandkastelen, forten en andere mooie bouwwerken maken
 • Beachvolleybal, strandvoetbal, knotshockey, leuke spellen voor jong en oud

Bedrijfsfamiliedag strand is voor iedereen; gezellig, sportief en relaxt!

 

Bedrijfsuitje strandzeskamp

Samenwerken en competitie staan centraal bij de strandzeskamp. Wij organiseren leuke en ludieke strandactiviteiten voor u! Alleen het team met een goede tactiek en samenwerking kan er met de zege vandoor gaan. Welk team weet het beste snelheid, slimheid en spel te combineren?

 • Knotshockey
 • Beachvolleybal
 • Mega skippyballenrace met hindernissen
 • Bob de Bouwer broekenrace
 • Katapultschieten
 • Slotopdracht het badmuts vullen, wie haalt het record van 35 emmers water?

Zeskamp op het strand; teamwork, actie en gezelligheid! 

 

“Shell: Een hele gezellige dag met leuke spellen. Iedereen werd onwijs fanatiek. Een geweldig bedrijfsuitje strand Hoek van Holland. De afsluitende BBQ was ook erg goed” 

Strandpaviljoen Zeebad

Strandpaviljoen Zeebad is een gezellig familie bedrijf op het brede strand van Hoek van Holland. Het ligt in het mooie duingebied met uitzicht op de zee. Vlakbij loopt het Harwich kanaal voor een mooie wandeling. Het paviljoen heeft een ruim terras rondom, dus er zijn altijd plekjes om lekker uit de wind en in het zonnetje te zitten. De volgende heerlijke gerechten worden voor jullie gegrild:

Spare-ribs home made, Oosterse kipsate, Runder spiesjes, Hamburgers 100% rund, Merquez worstjes, Zalmfilet in kruidenolie, Grote Gamba’s in knoflook

Verschillende huisgemaakte salades, ovenvers stokbrood, kruidenboter en sausjes, rijst garnituur, geroosterde groente van de bbq met kerstomaatjes, krietjes en satesaus

  Ben je enthousiast geworden?

  We weten ondertussen hoe we dit tot een groot succes maken voor jullie! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een volledig verzorgde dag vol activiteiten en plezier.

  Fotogalerij bedrijfsuitje strand Hoek van Holland

  Incentive naar Hvar
  Incentive naar Hvar