Expeditie Robinson Loosdrecht

Bedrijfsuitje sloepvaren in Loosdrecht, teambuilding op het water

Nederland is het watersport land bij uitstek en daarom verzorgt Expert in Actie verschillende activiteiten op het water. Met een sloep lekker een middagje varen, een GPS tocht met de boot of ons nummer 1 programma sloepvaren met Expeditie Robinson.

Wij hebben voor u een prachtige locatie aan het water, centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Hier kunt u lekker eten, vergaderen, sloepvaren, zeilen en geweldig fietsen.

Komt u ook een dagje naar het water?

Programma Expeditie Robinson met sloepen

13.30 Ontvangst op het terras bij Ottenhome

14.00 Start Expeditie Robinson, elk team krijgt een Expeditie Robinson bandana.
Met de sloepen gaan de teams op pad. Welk team weet het beste de krachten te bundelen? Op verschillende, spannende Expeditie Robinson proeven, zowel op het water als op de eilanden strijd je tegen de andere teams.

Enkele voorbeelden van de proeven zijn:

  • De toren van Loosdrecht
  • Estafette proef met vuurmaken
  • Bal Balance

Daarnaast zijn er amuletten te vinden, winnaarskettingen te verdienen en er is natuurlijk ook tijd om rustig even rond te varen.

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson met sloepvaren is de perfecte combinatie van competitie, teambuilding en ontspanning. Onder andere door de combinaties van de proeven welke uit meerdere onderdelen bestaan kan iedereen meedoen en lekker ontspannen tijdens het varen.

17.00 Einde bedrijfsuitje Expeditie Robinson en start drankarrangement

17.30 Prijsuitreiking
Onder het genot van een drankje wordt bekend gemaakt welk team de echte Robinson van het bedrijf is.

18.00 Bedrijfsuitje Expeditie Robinson BBQ
Bij het paviljoen wordt een uitgebreide barbecue verzorgd op het terras. Hier kunt u heerlijk nagenieten met uitzicht over het water.

19.30 Einde programma