Nieuws Archieven - Expert in actie Nieuws Archieven - Expert in actie

Nieuws

Wij zoeken nieuwe instructeurs

Ook bij ons stromen de aanvragen binnen daarom zijn wij op zoek naar jou! Expert in Actie organiseert de leukste bedrijfsuitjes in de zomer. Compleet verzorgde stranddagen of een uitdagende expeditie robinson op de Loosdrechtse plassen. Maar ook gave weekenden naar het geweldige eiland Hvar in Kroatië of een stoer outdoorweekend in het Sauerland.

Ben jij enthousiaste Expert die ze zoeken? Heb je zin in een uitdagende baan en vind je het leuk om samen met je collega’s onze groepen een topdag of weekend te bezorgen?
Lees verder

Back to business vergader break en team event

Back to business vergader break en team event

Al maanden werken we vanuit huis, hebben we meetings via videobellen en missen we gewoon onze collega’s! Gelukkig mogen we nu weer ietsje meer en mogen we dus met collega’s samenkomen. Even echt bijkletsen over werk en elkaar weer in het ‘echt’ zien. Speciaal daarvoor hebben we de Back to business vergader break en team event. Wij regelen alles voor jullie dus kom ook even zorgeloos genieten. Lees verder

Corona proof uitjes

Nieuw; corona proof uitjes

Gelukkig mogen we weer wat meer en daardoor dus ook uitjes organiseren. We hebben een uitgebreid programma waarbij we de richtlijnen van het RIVM kunnen naleven. Een gezellig samen zijn met collega’s op gepaste afstand. Er zijn veel mogelijkheden voor uitjes met 1,5 meter afstand. Zeker op het strand want daar heb je veel ruimte. Denk bijvoorbeeld eens aan blokarten/strandzeilen maar ook beachvolleybal of discgolf kan heel goed volgens de richtlijnen van het RIVM.

Lees verder

Winterberg bedrijfsuitje

Nieuws uit skigebied Winterberg

Nieuwigheden in skigebied Winterberg

Dit jaar biedt skigebied Winterberg nog meer comfort, snellere liften en meer sneeuw. Winterberg heeft ook dit jaar weer flink geïnvesteerd. Er komen 2 nieuwe, super moderne stoeltjesliften bij. Winterberg wordt al het modernste skigebied van Duitsland genoemd.

Op de Poppenberg staat nu een 8-persoons stoeltjeslift. Die kan weer een hele hoop mensen in korte tijd naar boven brengen voor een hele hoop skiplezier.  Schuin tegenover deze lift, op de Büre-Herrloh, komt een nieuwe 6-persoons stoeltjeslift. Dat betekend geen lange wachttijden meer om terug te komen bij de apres ski. Lees verder

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5