Nieuws Archieven - Expert in actie Nieuws Archieven - Expert in actie

Nieuws

Winterberg bedrijfsuitje

Nieuws uit skigebied Winterberg

Nieuwigheden in skigebied Winterberg

Dit jaar biedt skigebied Winterberg nog meer comfort, snellere liften en meer sneeuw. Winterberg heeft ook dit jaar weer flink geïnvesteerd. Er komen 2 nieuwe, super moderne stoeltjesliften bij. Winterberg wordt al het modernste skigebied van Duitsland genoemd.

Op de Poppenberg staat nu een 8-persoons stoeltjeslift. Die kan weer een hele hoop mensen in korte tijd naar boven brengen voor een hele hoop skiplezier.  Schuin tegenover deze lift, op de Büre-Herrloh, komt een nieuwe 6-persoons stoeltjeslift. Dat betekend geen lange wachttijden meer om terug te komen bij de apres ski. Lees verder

Archerytag Ameland

Archerytag , tikkertje met pijl & boog

Inmiddels alweer een jaar of 3 spelen wij Archerytag, tikkertje met pijl en boog. En met groot succes. Wat een leuk spel. Zodra je de masker op hebt en een pijl en boog in handen, stijgt de spanning. Kan je op tijd wegduiken voor je collega? Of schiet jij net hem af als die even niet oplet. Ga je voor de gezamenlijke strategie of voor de schijven eruit schieten?

Op veel bedrijfsuitjes is het al een groot succes. Kijk ook even op ArcheryTag op je bucketlist

Lees verder

Stranduitje Gemeente Rhenen

Geweldig stranduitje Gemeente Rhenen

Wauw wat een fantastische dag! Zonnetje, goede wind en gezellige mensen. Wat een heerlijke dag, wat hebben jullie het getroffen met het weer. Niet te koud, heerlijk zonnetje en topwind. Powerkiten met de kleinste tot de allergrootste vliegers. Hadden jullie nog spierpijn?

Lees verder

Sloepvaren Loosdrecht

Bedrijfsfeest Loosdrecht met EY

Eind september kwam EY Zwolle voor de tweede keer voor een geweldig uitje naar Expert in Actie.

Vorig jaar kwamen ze voor een groot feest op het strand, dit jaar naar Loosdrecht voor ons Expeditie Robinson programma met een feestavond en overnachting.Met Tandem fietsen, Expeditie Robinson, uitgebreide BBQ, top DJ voor de feestavond en daarna lekker slapen.

Lees verder

Teambuilding spel

Vergaderbreak teambuilding Holiday Inn IJmuiden

Tussen het vergaderen door bij Holiday Inn Seaport beach IJmuiden even een vergaderbreak in het zonnetje. Even een beetje frisse lucht en uit de vergaderzalen. Eevn wat ondernemen met elkaar en even anders denken. Leuke teambuilding spellen waarbij je gelijk kan zien wie de echte leiders zijn. Door de goede samenwerking zijn er hoge torens gebouwd en vloog iedereen soepel door het spinnenweb. En dat bijna zonder vals spelen 😉

Lees verder

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
92 reviews 4.8 / 5