Nieuws Archieven - Expert in actie Nieuws Archieven - Expert in actie

Nieuws

Back to business vergader break en team event

Back to business vergader break en team event

Al maanden werken we vanuit huis, hebben we meetings via videobellen en missen we gewoon onze collega’s! Gelukkig mogen we nu weer ietsje meer en mogen we dus met collega’s samenkomen. Even echt bijkletsen over werk en elkaar weer in het ‘echt’ zien. Speciaal daarvoor hebben we de Back to business vergader break en team event. Wij regelen alles voor jullie dus kom ook even zorgeloos genieten. Lees verder

Corona proof uitjes

Nieuw; corona proof uitjes

Gelukkig mogen we weer wat meer en daardoor dus ook uitjes organiseren. We hebben een uitgebreid programma waarbij we de richtlijnen van het RIVM kunnen naleven. Een gezellig samen zijn met collega’s op gepaste afstand. Er zijn veel mogelijkheden voor uitjes met 1,5 meter afstand. Zeker op het strand want daar heb je veel ruimte. Denk bijvoorbeeld eens aan blokarten/strandzeilen maar ook beachvolleybal of discgolf kan heel goed volgens de richtlijnen van het RIVM.

Lees verder

Winterberg bedrijfsuitje

Nieuws uit skigebied Winterberg

Nieuwigheden in skigebied Winterberg

Dit jaar biedt skigebied Winterberg nog meer comfort, snellere liften en meer sneeuw. Winterberg heeft ook dit jaar weer flink geïnvesteerd. Er komen 2 nieuwe, super moderne stoeltjesliften bij. Winterberg wordt al het modernste skigebied van Duitsland genoemd.

Op de Poppenberg staat nu een 8-persoons stoeltjeslift. Die kan weer een hele hoop mensen in korte tijd naar boven brengen voor een hele hoop skiplezier.  Schuin tegenover deze lift, op de Büre-Herrloh, komt een nieuwe 6-persoons stoeltjeslift. Dat betekend geen lange wachttijden meer om terug te komen bij de apres ski. Lees verder

Archerytag Ameland

Archerytag vriendenuitje, tikkertje met pijl & boog

Inmiddels alweer een jaar of 3 spelen wij Archerytag, tikkertje met pijl en boog. En met groot succes. Wat een leuk spel. Zodra je de masker op hebt en een pijl en boog in handen, stijgt de spanning. Kan je op tijd wegduiken voor je collega? Of schiet jij net hem af als die even niet oplet. Ga je voor de gezamenlijke strategie of voor de schijven eruit schieten?

Een spannend en competitief spel waar iedereen aan kan meedoen. Het is een mix van trefbal, boogschieten en paintball.

Het zorgt voor een geweldige spelbeleving. Het gaat in dit spel voornamelijk om een goede strategie. Daarbij speelt het maken van snelle keuzes om de tegenstander effectief uit te schakelen een essentiële rol.

Dit spannende spel komt van oorsprong uit Amerika. Het wordt in Nederland ook steeds populairder. Het is een stoere, fysieke aantrekkelijke activiteit vol uitdagingen. Doordat er een foampunt op de pijlen zit, is het ook een veilig spel en kan niemand zich verwonden.

Archery Tag kan gespeeld met minimaal 10 personen. Het spel speel je in 2 teams. Een spel vol met uitdagingen. Ieder team probeert zo snel mogelijk de tegenstander uit te schakelen en/of de targets te raken. Dit wordt gedaan met speciale handbogen en pijlen. Uiteraard is het team met de meeste punten de onovertroffen winnaar.

Op veel bedrijfsuitjes is het al een groot succes. Kijk ook even op Archery Tag op je bucketlist

Lees verder

Stranduitje Gemeente Rhenen

Geweldig stranduitje Gemeente Rhenen

Wauw wat een fantastische dag! Zonnetje, goede wind en gezellige mensen. Wat een heerlijke dag, wat hebben jullie het getroffen met het weer. Niet te koud, heerlijk zonnetje en topwind. Powerkiten met de kleinste tot de allergrootste vliegers. Hadden jullie nog spierpijn?

Lees verder

Sloepvaren Loosdrecht

Bedrijfsfeest Loosdrecht met EY

Eind september kwam EY Zwolle voor de tweede keer voor een geweldig uitje naar Expert in Actie.

Vorig jaar kwamen ze voor een groot feest op het strand, dit jaar naar Loosdrecht voor ons Expeditie Robinson programma met een feestavond en overnachting.Met Tandem fietsen, Expeditie Robinson, uitgebreide BBQ, top DJ voor de feestavond en daarna lekker slapen.

Lees verder

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
98 reviews 4.8 / 5