Back to business vergader break en team event - Expert in actie Back to business vergader break en team event - Expert in actie

Back to business vergader break en team event

Back to business vergader break en team event

Al maanden werken we vanuit huis, hebben we meetings via videobellen en missen we gewoon onze collega’s! Gelukkig mogen we nu weer ietsje meer en mogen we dus met collega’s samenkomen. Even echt bijkletsen over werk en elkaar weer in het ‘echt’ zien. Speciaal daarvoor hebben we de Back to business vergader break en team event. Wij regelen alles voor jullie dus kom ook even zorgeloos genieten.

De eerste keer dat de collega’s elkaar weer zien, wil je iets bijzonders van maken. We starten de dag met bijkletsen, een meeting in jullie prive beach huis met uitzicht op zee. Daarna staat er een overheerlijke lunch klaar en vol met nieuwe energie starten we dan aan ons middag programma. Worden jullie de wind de baas bij onze spectaculaire activiteiten? Het blokarten is makkelijk te leren en met behulp van de wind kunt u met hoge snelheid over het strand razen. Bij het power kiten ervaart u de kracht van de wind die u meetrekt over het zand. We sluiten de dag af met een BBQ. Een topdag waar alle collega’s nog lang op terugkijken.

Programma Vergaderarrangement en team event IJmuiden

09.00 – 12.30 Start heidag, vergaderen in het paviljoen

Zilt aan Zee beach huis is exclusief voor uw groep gereserveerd. Met een eigen strandopgang en vrij uitzicht over strand, zee & pier. Privé terras, -bar & -toiletten. Beamer met groot scherm & diverse aansluit mogelijkheden. Wifi & vaste internetlijn, flipover met stiften, pennen & notitie blokjes. Opstelling naar keuze. Het Zilt aan Zee beach huis is een heerlijke plek om samen met uw collega’s te brainstormen over tal van ideeën of vraagstukken.

12.30 – 13.30 Lunch

13.30 – 17.00 Activiteit op het strand

Tijdens het middagprogramma staan er twee rondes met activiteiten op het programma. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs leert u hoe u de wind het beste kan bedwingen.

  • Power kiten: Voel de kracht van de wind en laat u door de grote vliegers meetrekken over het strand.
  • Blokarten: Een avontuurlijke sport en een uitdaging voor iedereen. Binnen 5 minuten zeilt u over het strand.

Uiteraard zijn er ook andere activiteiten mogelijk zoals onze Fatmax E-step, een interessante bunkerwandeling, een team sport zoals beachvolleybal of een spannend wedstrijdje discgolf. Allemaal activiteiten die mogelijk zijn op 1,5 meter.

17.00 Borreltijd

18.00 Luxe BBQ

In het paviljoen wordt een heerlijke barbecue voor u verzorgd met verschillende soorten vlees, vis, brood en overheerlijke salades.

Een perfecte afsluiting van deze stranddag!

Vergaderen op het strand bij Zilt aan Zee beach huis

De kust van IJmuiden bestaat uit één van de breedste stranden van Nederland! Op dit brede strand staat paviljoen Zilt aan Zee met een uniek uitzicht op het strand, de duinen, de pier en natuurlijk de zee!

Bij Zilt aan Zee Beach huis hebben jullie een eigen strandopgang en vrij uitzicht over strand, zee & pier. Privé terras, -bar & -toiletten. Beamer met groot scherm & diverse aansluit mogelijkheden. Wifi & vaste internetlijn, flipover met stiften, pennen & notitie blokjes. Opstelling naar keuze. Het Zilt aan Zee beach huis is exclusief voor uw groep gereserveerd. Ideaal voor jullie eerste meeting met collega’s! Na een middag vol actie op het strand staat het personeel van dit strandpaviljoen voor u klaar om u een heerlijke barbecue te serveren.

 

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
96 reviews 4.8 / 5