Outdoor weekend Ardennen - Expert in actie Outdoor weekend Ardennen - Expert in actie

Outdoor weekend Ardennen

Outdoor weekend Ardennen

Op iets meer dan twee uur rijden, liggen de Ardennen. De ideale uitvalsbasis voor een geweldig bedrijfsuitje en outdoor weekend Ardennen! De ruige natuur, de bossen en de heuvels met rivieren wisselen af met gemoedelijke dorpen en stadjes. Voor wie houdt van actie in de natuur met collega’s? Kom dan naar de Ardennen. Een weekend Ardennen biedt zoveel mogelijkheden. De activiteiten en de locatie die wij aanbieden zijn uniek. Mountainbiken over de glooiende heuvels, in de hoge rotsen klimmen, kanoën over de kronkelige rivieren en wandelen door de dichte bossen.

Teambuilding weekend Ardennen; spectaculair, sportief en gezellig!

Programma personeelsweekend Ardennen

Vrijdag: Start teambuilding weekend Ardennen

18.00 Aankomst bij het hotel.

Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u meteen inchecken en een aperitief nemen in de bar van het hotel.

19.30 Buffet in het hotel

Vanaf 19.30 staat het buffet in het restaurant voor u klaar.

22.00 Fakkeltocht

Een sfeervolle start van een weekend. Met fakkel in de hand maken we een wandeling in de omgeving van het hotel. De wandeling leidt u naar een kampvuur waar warme drankjes en schnaps worden geserveerd.

Zaterdag: outdoor dag Ardennen

07.00 – 09.00 Ontbijtbuffet

09.00 Actief programma

Op dag 2 is het tijd voor actie! Het programma vindt plaats direct bij het hotel. Dus na het ontbijt kan iedereen direct beginnen. Dit is een mooie locatie voor sport, spanning en avontuur. U kunt volop genieten van de natuur en frisse berglucht.

We hebben hele leuke activiteiten voor u klaar staan:

De deelnemers kunnen 2 x een keuze maken uit de volgende activiteiten:
Activiteit 1: Rotsklimmen (Dit is klimmen langs de rotsen in een rechte lijn naar boven)
Activiteit 2: Klettersteigen (Dit is horizontaal klimmen langs de rotsen, een klimwandeling)
Activiteit 3: Mountainbiken
Activiteit 4: Wandeling
Activiteit 5: Fat Max E-step

 

13.00 Lunch

In het restaurant bij de outdoor activiteiten wordt een lunch geserveerd.

14.00 Teambuilding actie Ardennen

In de middag gaan de deelnemers in Dinant op pad.

Lange tijd was Dinant een van de belangrijkste “Goede Steden” van het prinsbisdom Luik. De stad stond bekend om haar koperslagers, wat tot de belangrijkste beroepen van die tijd behoorde. Door zijn rijkdom en zijn strategische ligging aan de Maas – de stad lag aan de belangrijke handelsroute die van Keulen naar Parijs liep – is er menigmaal om Dinant gestreden.

Dinant was de hoofdplaats van het kwartier van Amont van het Prinsbisdom Luik. Dit gebied omvatte naast de stad Dinant grotendeels dorpen en territoria van het Prinsbisdom beneden de Lesse waaronder het graafschap Rochefort. Dinant was vlakbij vijandig gebied gelegen.

Dinant in beeld

“Dinant in beeld” is een super leuke manier om op een gezellige en ontspannen manier Dinant te ontdekken. In teams gaan jullie op pad door Dinant en krijgen verschillende opdrachten te doen. Er zijn leuke foto opdrachten zoals “Groeten uit Dinant”, “Wij en de Saxofoon” en “een vogelhuisje in Dinant”.

Daarnaast zijn er nog een aantal leuke doe opdrachten waarbij de teams tegen elkaar moeten strijden voor de overwinning. Zo hebben de gasten de tijd om Dinant te zien, samen te werken, te strijden en even bij te praten.

16.30 Borrelen

Dinant is de stad van Leffe bier. Een bezoek aan Maison Leffe mag dan natuurlijk niet ontbreken. In Maison Leffe kan onder het genot van een drankje nagepraat worden over alle actie van deze dag. We serveren een kleine snack om de eerste honger te stillen.

17.30 Naar hotel

Wie wil kan zich even opfrissen in het hotel.

20.00 Buffet en feestavond in het kasteel

In kasteel naast het hotel staat een heerlijk, uitgebreid buffet voor u klaar. Het buffet bestaat uit verschillende soorten vlees, groentes, frites, salades en desserts. In de zomermaanden kunnen wij ook een barbecue verzorgen. Na het eten gaan de tafels aan de kant en komt de dansvloer vrij. De dj zorgt voor verschillende soorten muziek.

Zondag:

08.00 – 09.30 Ontbijtbuffet

Vertrek naar huis.

Of we kunnen nog een leuk programma aanbieden op de zondag ochtend:

 1. Een spannende GPS-Tocht
  In een prachtige bosrijke omgeving hebben we voor u een route uitgezet. Met behulp van een gps gaan de verschillende teams op pad; dwars door het bos of over de paden, dat is aan de teams. Onderweg wacht de groep een aantal opdrachten. Tijdens de opdrachten gaat het om samenwerken, bijvoorbeeld katapult bouwen en schieten, discgolf, tangram, spinnenweb.
 2. Kano varen over de Lesse
  Rustig kabbelend over de Lesse genieten van de Belgische Ardennen; wie wil dat nu niet? Voor ieder soort gezelschap, klein of groot, is er de mogelijkheid om met een kano de Lesse af te dalen. De rivier is een ongevaarlijk beginners traject waarbij je op een spetterende en idyllische manier de Lesse vallei kan verkennen.
 3. Rondvaart over de Maas
  Dit is een heerlijk ontspannen programma. Bewonder gedurende 2 uur een van de mooiste rondvaarten van de Hoge Maas.
 4. Teambuilding zeskamp
  Tactiek, snelheid en creativiteit, daar draait het om. Puzzelen, rennen, vliegen en teambuilding! Dat zijn de ingrediënten van deze hilarische ochtend!

Optie: 13.00 Lunch

Na afloop van het ochtendprogramma wordt er in het hotel of op locatie een lunch geserveerd.

Einde outdoor weekend Ardennen

Vertrek naar Nederland

 • Vebon
 • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5