2 Daagse strandevent IJmuiden

2 Daagse strandevent IJmuiden

• Wanneer: 2 – 3 juli 2023

• Aantal personen: 49 personen

• Bedrijf: USG Finance Professionals

USG bestaat 25 jaar en dat wordt met het personeel gevierd door middel van een 2daagse stranddag IJmuiden georganiseerd door Expert in Actie. Na de incheck bij het Leonardo Hotel waar de groep bleef slapen kon de dag beginnen met een drankje in het paviljoen bij Zilt aan Zee | Strandrestaurant IJmuiden.

Dan is het tijd om het strand op te gaan en richting de strandactiviteiten te lopen, waar de volgende gave activtietien werden gegeven: blowkarten, kitevliegeren en beachvolleybal.
Terug bij Zilt aan Zee werd er genoten van heerlijke hapjes gevolgd door een BBQ en als afsluiter van de avond een
spetterend feest.

Filmpje van het strandevent:

Strand activiteiten

Al genietend van het strand komt de groep aan bij de strand activiteiten. Een gedeelte van de groep gaat gelijk aan de slag bij het blowkarten en al snel na de uitleg racen de karretjes over het strand. Blokarten is niet moeilijk te leren, je beheerst de techniek snel.

De andere personen van de groep beginnen bij het kitevliegeren en beachvolleybal. Met kitevliegeren zijn er verschillende maten vliegers XS, S, M, L en XL. Hoe groter de vlieger hoe lastiger. Er stond veel wind dus de groep heeft geoefend met de maat XS en S. De vlieger kan door 2 personen bestuurd worden.

Er wordt tussen de activiteiten door gewisseld en zo kan iedereen alles een keertje doen. In totaal was de groep 2 uur bezig met de strand activiteiten.
Er werd volop genoten, gelachen en samengewerkt.

BBQ en feestavond

Na een heerlijke strand middag is het tijd om te gaan borrelen met een lekker drankje er bij in het paviljoen bij Zilt aan Zee.
De BBQ wordt aangestoken! De groep kan genieten van een uitgebreide verzorgde BBQ met verschillende soorten vlees en vis. Uiteraard wordt er ook met de vegetarische mensen rekening gehouden.

Wanneer iedereen is uitgegeten komt de grootste kitevlieger tevoorschijn, de personen die dit leuk vonden konden de vlieger uitproberen.  Tot zonsondergang werd er fanatiek gevliegerd.
Na het kijken van de mooie zonsondergang kon het feest met DJ Nijkie beginnen!
De gezelligheid zat er goed in er werd gedanst, gelachen en veel lol gemaakt.

Dit was een een geslaagde stranddag, met prachtig weer, leuke sportieve activiteiten, mooie zonsondergang en een groep vol gezelligheid.

Leonardo IJmuiden Seaport Beach

Na een geweldige avond met een geslaagd feest kan de groep gemakkelijk richting het Leonardo hotel, wat op 5 minuten lopen afstand ligt.

Het 4*Leonardo IJmuiden hotel ligt op een fantastische locatie direct achter de duienen en je kijkt uit op de mooiste kustlijn van Nederland.

Wordt de volgende dag wakker in je luxe hotel kamer, schuif aan bij een goed ontbijt en geniet nog volop van het strand. 

Dit was het programma van 2 Daagse strandevent IJmuiden:

Dag 1

  • Welkom bij Zilt aan Zee met een drankje
  • Strandactiviteiten met o.a. blokarten
  • Borreltijd
  • Uitgebreide BBQ in het paviljoen
  • Feestavond tot 01.00 met DJ
  • Overnachten in het Leonardo hotel

Dag 2

  • Wakker worden in het hotel
  • Wellicht nog een strandwandeling
  • Ontbijt en uitchecken

Ook een 2 Daagse strandevent IJmuiden?

Lekker naar het strand met je collega`s, dat kunnen we voor u verzorgen, vraag hier onder een offerte aan voor jouw groep.