Strand uitje IJmuiden

• Wanneer: 16 September 2023

• Aantal personen: 122

• Bedrijf: TTC

Al meerdere jaren hebben wij uitjes voor Fincade mogen organiseren zoals een wintersport reis.

Dit jaar krijgt Fincade een nieuwe naam: TTC.
TTC komt met alle medewerkers van 4 aparte bedrijven bij elkaar op het strand in IJmuiden om de samensmelting te vieren. Iedereen zal kennis maken met de nieuwe huisstijl van dit bedrijf en de nieuwe website.

De groep komt met eigen vervoer of met de bus. Het kennismaken start al snel in het paviljoen van Zilt aan Zee 

Na het welkomstwoord en het zien van de nieuwe website pagina’s is het tijd voor actie. De groep kan kiezen tussen verschillende strand activiteiten; raften, grote sup, powerkiten, e-steppen, volleybal, knotshockey, archerytag en schilderen.

Doordat de medewerkers een vrije keuze hebben met het kiezen van de strand activiteiten zal er een mooie kennismaking onderling plaatsvinden.

Locatie Zilt aan Zee:

Strand activiteiten

Iedereen heeft gekozen welke activiteit ze als eerste gaan doen. Er kunnen meerdere activiteiten gekozen worden.

De populairste activiteit van vandaag was volleybal, dit werd erg fanatiek gespeeld. Volleybal wordt gecombineerd met de spellen archery tag en knotshockey. Archery tag is een spel dat gespeeld wordt met pijl en boog. Op de pijl zit een zachte marshmallow, hiermee wordt er op elkaar geschoten. Bij knotshockey is het doel om met een stick waarop een zachte knots zit een bal in het doel te krijgen.

Het was een prachtige zonnige dag met weinig wind. Met het zuchtje wind wat er stond kon er goed geoefend worden met de mooie grote powerkites. Met wel 12 of zelfs 16 vierkante meter kites werd er gevlogen. 

Voor de mensen die wat van de omgeving wilde zien, waren er de elektrische steps. Hiermee maak je een mooie route door de duinen en zie je een stukje van IJmuiden zelf.

Liever wat rustig aan doen? Die kozen voor schilderen, met uitzicht op het mooie strand van IJmuiden.

Water activiteiten

Naast de strand activiteiten kunnen de medewerkers er ook voor kiezen om het water op te gaan. Er kan gekozen worden voor raften of op de grote sup.
Voor het raften en suppen kan je gebruik maken van een wetsuit en iedereen krijgt een zwemvest aan.

Met raften leer je de commando’s en hoe je als team de raft het beste kan besturen. Je komt ook te weten wat je moet doen als je in het water valt of als de raft geheel omkant en dat wordt ook zeker geoefend. Aan het einde doe je nog een wedstrijdje, welke raft werkt het beste samen en komt het snelste door de golven?

Op de grote sup is balans houden en samenwerken met je groep belangrijk. Op de zee ga je een stuk varen en doe je oefeningen en spelletjes.

Er wordt veel plezier gemaakt en op deze warme dag duikt de groep de zee in voor afkoeling. 

BBQ en feestavond

Na een heerlijke strand middag is het tijd om te gaan borrelen met een lekker drankje er bij in het paviljoen bij Zilt aan Zee.
De BBQ wordt aangestoken! De groep kan genieten van een uitgebreide verzorgde BBQ met verschillende soorten vlees en vis. Uiteraard wordt er ook met de vegetarische mensen rekening gehouden.

De dj begon op tijd met draaien. Tijdens het eten was er achtergrond muziek, wat zich uitbreide tot een groot feest. Er werd volop gedanst en plezier gemaakt.

Dit was een een geslaagd strand uitje, met prachtig weer, leuke sportieve activiteiten, mooie zonsondergang en een groep vol gezelligheid.

Dit was het middag programma op het strand in IJmuiden:

  • Met bus naar het strand IJmuiden
  • Welkom heten personeel
  • Start activiteiten
  • Drankje en snack op het strand
  • Verder met de activiteiten
  • Borreltijd met borrelhapjes
  • BBQ en een feestavond in het paviljoen met DJ
  • Terug met de bus naar huis

Ook een bedrijfsuitje strand?

Lekker naar het strand met je collega`s, dat kunnen we voor u verzorgen, vraag hier onder een offerte aan voor jouw groep.