Geslaagd! - Expert in actie Geslaagd! - Expert in actie

Geslaagd!

Met 33 man kijken we terug op een geslaagd personeelsuitje Expeditie Robinson op de Loosdrechtse Plassen. Het was niet de geweldigste dag van de week qua weer, maar uiteindelijk kwam het zonnetje (tegen verwachting) toch door, wat het maakte tot een geweldige dag.

De ontvangst met appeltaart en koffie bij Ottenhome, was super. Wat een geweldige ligging, mooi die sloepen zo naast elkaar gelegen in het water, echt een ontspannen gevoel. Er was genoeg parkeerplek, zodat je even gauw terug naar de auto kon lopen, mocht dat nodig zijn.

Alle mogelijkheden qua programma en tijden kon besproken worden met Expert in Actie. Een heerlijke lunch tussendoor en we wilden graag vroeg barbecueën, ook dat was mogelijk. De activiteiten waren geweldig; zelfs mensen die wat slechter te been waren, konden op de één of andere manier meedoen en op sommige momenten konden ze zich even afzijdig houden. Dat was het voordeel van het uitvoeren van opdrachten in teamverband, je rouleert wie van het team weer wat ging doen. En de nadruk lag dan ook heel erg op samenwerken, al is het alleen al iemand een hand aanreiken om van de boot aan wal te stappen.

De instructeurs waren erg vriendelijk en begaan met de groep. Ze moesten ook wel erg lachen om het bijzondere fanatisme van enkelen.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5