Recensies - Expert in actie Recensies - Expert in actie

Recensies

Wat klanten zeggen over Expert in Actie

Fantastisch

Prima! Ons uitje Winterberg hebben wij uitgebreid met 2 hotelovernachtingen. Wij verbleven in een hotel in de buurt van Winterberg. Wij zijn op vrijdagmiddag vertrokken met de bus en bij aankomst stond Expert in Actie meteen voor ons klaar om alles te begeleiden. Van het ophalen van de materialen tot een fakkelwandeling en van de skiles, arresleetocht en e-step tot de lunch en de après ski, was alles tot in de puntjes geregeld!

Wendy Broos - B.V. Ingenieursbureau M.U.C.


Top

We hebben e-steps gehuurd en acherty tag gedaan met een groep studenten ( 17+). De activiteiten werden enthousiast uitgelegd en er is enorm van genoten. Top dat ze met de e-steps naar de gewenste locatie kwamen en van daar zelf een route hadden uitgestippeld.

mw. van den Nieuwendijk - Hoornbeeck College Gouda, derdejaarsstudenten


uniek !

Het door ‘Expert in Actie’ geheel verzorgde uitje is uniek om mee te maken. Alles wordt uit handen genomen. Van het regelen van de vliegtickets tot de betaling in de horeca. Zo kun je je volledig focussen op teambuilding. Door de goede begeleiding tijdens de gave activiteiten en het avondprogramma komt onze reis naar Hvar nog regelmatig ter sprake tijdens lunchgesprekken of vrijdagmiddagborrels. Wij raden Expert in Actie zeker aan !

Van Dijk en Korteland - Van Dijk en Korteland


Geweldig

We werden hartelijk ontvangen en konden buiten op het gezellig terras bij het water wachten op elkaar. Daarna kregen we een duidelijke instructie van de steps en gingen we op pad met een gps, zodat we een duidelijke route hadden die we konden volgen. Iedereen heeft genoten en het is ook echt een teamactiviteit waar iedereen aan kon mee doen. Zeer geslaagd teamuitje!

Mirjam van Ree - BLG Wonen


Verrassend

We hebben een heerlijke dag gehad bij Zilt aan Zee in IJmuiden! Een super fijne vergader- en werkplek, en grote vrijheid en privacy op je eigen buitenterras. Expert in Actie heeft geholpen met het last-minute organiseren van deze dag voor 20 personen. Ze waren flexibel en wisten onze wensen goed te vertalen naar een passend programma. De activiteiten op het strand waren te gek: e-steppen en blokarten. Deze dag heeft ons team een nieuwe energieboost gegeven!

Aimée Keur - &samhoud creative tech


Topdag!!

Topdag!! Voor het eerst sinds corona weer eens met alle medewerkers bij elkaar. Na een prima buitenlunch bij Herberg Boschoord met z'n allen op de e-step gestapt en achter Arjen aan gesjeesd door de Lage Vuursche bossen. Af en toe onderbroken door een teamopdracht. Met name de mountain bike routes werden enorm gewaardeerd door iedereen. De blauwe plekken en beurse knieën nemen we graag voor lief! De perfect verzorgde BBQ bij Boschoord maakte het helemaal af. Dank Arjen en Brenda voor de begeleiding van een meer dan geslaagde teamdag! Angela Bruijs/Axon Healthcare

Angela Bruijs - Axon Healthcare


Aanrader

Alles keurig volgens afspraak. Goede en vriendelijke begeleiding. Zeer geslaagd.

Anton - Organisatie voor Erkende Verhuizers


Super

Wij hebben een super weekend gehad. Het programma was enorm gevarieerd en alles liep op rolletjes. Ook het eten en de locaties van het eten waren goed geregeld. Iedereen heeft erg genoten! Omdat alles goed geregeld was hoefden we zelf nergens meer aan te denken en konden we vooral plezier maken met elkaar. Er was helaas weinig sneeuw maar dat mocht de pret niet drukken.

Saskia Korpershoek - Archipel Academy


Super

Ontzettend ontspannen sfeer, alles ter plekke goed geregeld

Lenny Bakker - PromTeg


TOP!!!

We hebben een leuk teamuitje gehad. (We waren met 26 personen.) Het was vanuit de organisatie prima geregeld. Ook leuke, aardige instructeurs! Een aanrader dus om Expeditie Robinson Loosdrecht te boeken

R. de Boer - Obs Het Zand


Gezellig

Ondanks de regen een prima oplossing geboden en er een geslaagde avond van gemaakt

Joke - Softwear BV


Fantastisch!

Wij zijn met het hele bedrijf naar Hvar Kroatië geweest. Dit was de tweede keer dat wij via Expert in Actie weg waren (vorige keer Winterberg). En wederom een fantastische ervaring! Het programma was gevarieerd en zo opgesteld dat de activiteiten bij iedereen in de smaak vielen. Keer op keer werden we verrast door het heerlijke eten en de prachtige locaties. Echt een gevoel van luxe :-) Paul wist feilloos de wensen en sfeer van onze groep op te pikken. Leuk personeel wat vrolijk met onze groep mee deed (maar trok zich ook op de juiste momenten terug). Stappen was voor alle leeftijden top! Vooraf goede afstemming, waarbij we de wensen konden doorgeven. Duidelijke en snelle communicatie, komt alle afspraken na en wijzigingen (vluchten/personen) werden snel opgepakt.

Nanette Uitdewilligen - Traffic & More BV


Actief/Relaxed

Het was een fantastische middag/avond, actief bezig geweest maar ook genoeg tijd gehad om lekker te kunnen relaxen in de sloepen. De proeven waren erg leuk. Niet te moeilijk en voor iedereen prima om aan mee te doen. De afsluitende borrel en BBQ waren goed verzorgd en erg lekker.

Marc Kurver - Quinso


Geweldig

Wij hebben als bedrijf een ontzettend leuk weekend gehad. Wat een geduld hebben de dames met ons gehad. De skiles en de FatMax waren een enorm succes! Ook de mensen welke vrij konden skiën en snowboarden hebben het goed naar ons zin gehad.

Petra - Van Dorp


Top!

Alles was super geregeld! Wij hebben het allemaal onwijs naar ons zin gehad!

Rosanne Lansbergen - RECO Lift Solutions


Super

Dit was een zeer geslaagd en bijzonder goed georganiseerd uitje waarbij de hele groep (26 mensen) allemaal enorm genoten hebben. De begeleiding bestond uit een zeer gedreven en vooral behulpzaam team dat overal voor klaar stond.

Jennet - CJP


Geweldig

We hebben het erg leuk gehad. Alles was goed geregeld. Ook wil ik Paul nog heel erg bedanken voor de begeleiding naar het ziekenhuis toen ik was gevallen. En voor het regelen van de terugreis. Super geregeld.

Sandra - Poliklinische apotheek


Geweldig!

Super!!! Heel goed georganiseerd, goed gegeten, zowel in het pension als daar buiten. Mensen die kennis van zaken en de omgeving hebben. Ook bij een ongeval wordt er goed gehandeld. Veel keuze in wat te doen, zodat er voor iedereen wat bij zat. Kon ook ter plekke nog worden aangepast, wat als erg fijn is ervaren!

Esther Stroe - collega's apotheek


Geweldig!

Fantastisch weekend gehad. Onwijs leuke instructeurs die ons het hele weekend echt hebben vermaakt!

Jessica van Blijderveen - Camping de Rotonde


Genoten!

Namens het hele team van Blycolin kan ik zeggen dat wij fantastische dagen hebben gehad in Winterberg! Expert in Actie heeft voor ons als organisatie veel uit handen genomen, waardoor wij ook lekker konden genieten. Ze communiceren goed naar de groep en zorgen dat alles mooi op tijd verloopt. Het personeel van Expert in Actie is attent, gastvrij en flexibel, geen vraag is hen teveel. Gelukkig hebben we de hilarische foto’s nog van de fotobooth die Expert in Actie verzorgd heeft tijdens de Tiroleravond!

Jacqueline Mommer - Blycolin


TOP!

Het was geweldig. Iedereen heeft ontzettend genoten. Na een halve dag les stonden de beginnende skiërs al op de piste. Daarna naadloos de après ski in, lekker gegeten en de hele avond gedanst in de Volldampf. Hotel was heel erg prima, vervoer super geregeld (Bödefeld naar Winterberg), de materialen, en vooral de instructeurs. Wat een top team! We gaan sparen voor het volgende uitje.

Renata van Son - Jacco Maris Design


Geweldig

Ondanks het slechte weer hebben wij een ontzettend leuke rit gemaakt op de Fat E-Step. Bedankt!!

Marieke ten Broeke - KWR Watercycle Research Institute


Fantastisch

We hebben ons teamuitje door Expert in Actie laten organiseren. We hebben met ons team van ongeveer 150 mensen Expeditie Robinson gedaan. Het was een geweldige dag met een hoop afwisseling. Het programma was voor iedereen goed te doen. Zo hebben we met vuur en water gespeeld. Het leek net of we aan de echte Expeditie Robinson meededen. Verder moesten we tussen de proeven van eiland naar eiland varen. De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking en een heerlijke BBQ.

Tim - Politie


Gezellig

Een heerlijke gezellige dag aan het strand met collega's. Ontzettend leuke buiten activiteiten. De vrijheid om te kiezen welke activiteiten je wilt doen en op welke tijd was perfect.

David Kuilboer - Vermilion Energy Netherlands


top georganiseerd door expert in actie

wij zijn met 58 mannen drie dagen naar Hvar geweest onder begeleiding van het team van expert in actie in een woord het was geweldig alles klopte perfect

Peter Baltus - Businessclub Robur et Velocitas


GEWELDIG!

Top! Leuke sfeer, losse maar correcte begeleiding, toffe activiteiten en vooral alles in goede handen van Expert.

Sylvie Clauwaert - Easyfairs Belgium


Gaaf

We hadden met een spatje regen niet het lekkerste weer, maar wel een supergaaf uitje! Veel collega's werken met name op kantoor en juist die gingen "helemaal los" op de elektrische step! Sommige groepjes werden super fanatiek en gingen voor de winst, andere groepjes deden het wat rustiger aan. Ook oudere of zwangere collega's konden prima meekomen. De begeleiding door de instructeurs was ontspannen en sportief. Je merkt dat ze vaker groepen begeleiden. We wilden wat anders doen met onze afdeling, even er helemaal uit. Dat hebben we die middag gedaan. We zijn op een ontspannen manier bezig geweest met elkaar, waarbij we veel hebben gelachen. En dat was ook precies de bedoeling!

Albert Boel - Gemeente Nieuwegein


Spetterend!

Het was een geweldig leuk uitje! We hebben het gigantisch getroffen met het weer en er een mooi waterfeest van gemaakt:) Organisatie is net als voorgaande keren super goed voor elkaar, we hoefden ons tijdens het uitje nergens druk over te maken!

Organisatie 2017-2018 - PJ Milieu BV


Top!

Heel goed en prettig georganiseerd, we werden volledig ontzorgd en konden gewoon meedoen net als de rest. Hele positieve reacties vanuit onze organisatie

Linde Verburgt - ARN


Fantastisch

Prima georganiseerd en erg leuk voor een bedrijfsuitje. We gingen met de steps over een mountainbike-route wat erg geslaagd was. Met dank aan de instructeurs.

Eric Hulman - Profextru


Erg leuk samenzijn met een afwisselend programma

Was een leuke ervaring , goede begeleiding door Carolien

Eugene Marchal - Tinguely Xperts


Geslaagd!

Met 33 man kijken we terug op een geslaagd personeelsuitje Expeditie Robinson op de Loosdrechtse Plassen. Het was niet de geweldigste dag van de week qua weer, maar uiteindelijk kwam het zonnetje (tegen verwachting) toch door, wat het maakte tot een geweldige dag. De ontvangst met appeltaart en koffie bij Ottenhome, was super. Wat een geweldige ligging, mooi die sloepen zo naast elkaar gelegen in het water, echt een ontspannen gevoel. Er was genoeg parkeerplek, zodat je even gauw terug naar de auto kon lopen, mocht dat nodig zijn. Alle mogelijkheden qua programma en tijden kon besproken worden met Expert in Actie. Een heerlijke lunch tussendoor en we wilden graag vroeg barbecueën, ook dat was mogelijk. De activiteiten waren geweldig; zelfs mensen die wat slechter te been waren, konden op de één of andere manier meedoen en op sommige momenten konden ze zich even afzijdig houden. Dat was het voordeel van het uitvoeren van opdrachten in teamverband, je rouleert wie van het team weer wat ging doen. En de nadruk lag dan ook heel erg op samenwerken, al is het alleen al iemand een hand aanreiken om van de boot aan wal te stappen. De instructeurs waren erg vriendelijk en begaan met de groep. Ze moesten ook wel erg lachen om het bijzondere fanatisme van enkelen.

Dagmar van Aartsen - Quercus Technical Services


Fan-tas-tisch

Op maandag 23 april zijn wij met ons team van horeca-tijgers met de bus naar Loosdrecht vertrokken om mee te doen met de Expeditie Robinson op het water. Wat hebben wij genoten deze dag! Alles was perfect geregeld, de spellen goed uitgewerkt en de begeleiders gezellig en professioneel. Heerlijk gebarbecued en daarna de boel op stelten gezet bij haven Ottenhome (excuses aan het management ;-)!) Hartelijk bedankt voor deze top middag, we zullen deze dag niet zo maar vergeten! De Robinson prijs staat prominent te blinken in onze bar. Super!

Mirte - Suikerkist


Fantatisch

We hebben een fantastische middag gehad. Een prachtige rit gemaakt met 16 Fat Max E-steppen. Iedereen was bijzonder positief verrast over het rijden op zo'n elektrische step. Echt een hele leuke ervaring, en iedereen dus heel positief.

Toon v.d. Zalm - Brandweer


Fantastisch

Goed geregeld en je hebt een expert in regelen waardoor jullie relaxt kunnen genieten.  

Teunie van Raaij - JH Brouwer uitje


Super

Was een super weekend . Met een super organisatie

Liesbeth van Houwelingen - Jhbrouwer Nieuwegein


Top

Super weekend gehad. De organisatie had alles perfect geregeld en heeft alles zelf uit handen genomen. Luisterde naar onze wensen en regelde dit ook!

Barry Schellingerhout - Octas


TOP

TOP!! Expert in actie doet haar naam eer aan! Expert op alle gebieden, van activiteiten tot unieke locaties om nét even iets anders dan anders te organiseren! Leuk, spontaan en gezellig team!

Monique Schalk - Primera


Geweldig

Brenda, Judith, Caroline en Daan; Bedankt voor een geweldig super weekend in Winterberg; goede organisatie en aan alles gedacht! Mijn complimenten voor jullie inzet, geduld en enthousiasme, groetjes Chantal

Chantal van Renen - Derma2care


Alles top geregeld!!

Op 15 december was het zover en werden we om 1500 uur opgehaald door onze vriendelijke buschauffeur Radenko Petrovic. En wat waren de berichten goed met 60 cm sneeuw op de berg en 30 cm sneeuw in het dal. Het weekend kon al niet meer stuk. Na een rustige reis werden we om 2100 uur enthousiast ontvangen door Moena, Marjon en Cleo. Ook de gastheer en vrouw van de hunnaustube hadden voor ons een heerlijk snack buffet klaar staan. Na de snack waren we er klaar voor en werden we meegenomen voor onze eerste activiteit de fakkeltocht. Van een rustige groep werden we langzaamaan omgetoverd tot een groep kleine kinderen die volop genoten van Sneeuw, Sleeën, sneeuwballen en niet te vergeten een lekkere versnapering onderweg. Bij terugkomst in het hotel sloten we de dag af met een heerlijke borrel. Dag 2:Na een goed verzorgd ontbijt kon de eerste groep zich melden bij de skiverhuur waar alles klaar stond en waar de dag begon Met de bus gingen we richting winterberg. Uiteraard met onze eigen chauffeur Radenko. Ook de meiden Moena, Marjon en Cleo waren er bij. Moena nam de eerste groep mee op een arrenslee tocht. Mooie plaatjes en een hoop lol bracht deze groep vervolgens lopend naar Winterberg. Marjon nam de skieers onder haar hoede. Na een ochtend goed oefenen ging dit al snel soepel. Cleo heeft zicht ontfermt over de twee heren waar er al snel 1 van overbleef. Uiteraard hebben onze ervaren skiërs en snowboarders de ochtend vrij besteedt en genoten van alle mogelijkheden van winterberg Tijdens de lunch kwam iedereen bij elkaar en stond bij de iedereen de glimlach op het gezicht. Iedereen was blij en genoot met volle teugen! De middag werd voortgezet met de activiteiten van de ochtend. Alle ervaringen en geleerde moves werden toegepast. Aan het eind van de  middag sloten we af met een slee ritje en uiteraard de apres ski. Wat hebben we hiervan genoten. Ook hier deden Moena, Marjon en Cleo graag aan mee. Na een korte break in het hotel bracht Radenko ons weer richting winterberg voor het diner. Na het diner ging een grote groep met Radenko mee terug naar het hotel voor een afsluitend borreltje. Een klein groepje werd door de dames meegenomen in het nachtleven van Winterberg. Dit bleek nog niet zo ruig aangezien er duidelijk nog niet veel mensen waren. Maar zowel met de dames als de collega’s hebben we hier ook weer een feestje van gemaakt. Na een heerlijke nacht stonden we (bijna) allemaal klaar voor de ochtend wandeling. In diepe sneeuw kunnen we zeggen dat we een mooie afsluiting hadden van een fantastisch mooi weekend waar iedereen volop van heeft genoten. Via deze weg willen wij ( namens al onze collega’s) een dank uitspreken voor de begeleiding van de dames Moena, Marjon en Cleo. Dankzij jullie enthousiasme en  hebben we alle mooie plekjes gezien, hebben sommige collega’s een nieuwe hobby gekregen en hebben we een zorgeloos weekend mogen beleven. Ook willen we Radenko bedanken voor het veilig heen en weer brengen naar alle mogelijke lokaties. Ook hier hebben we in goed overleg en in wijs besluit de juiste keuzes gemaakt. Ook Paul en Carolien bedankt voor de voorpret en het goed organiseren van het gehele weekend! En niet te vergeten de gastvrijheid van de Hunnaustube. Top geregeld!


Goed geregeld

het uitje bevatte voor ieder wat wils! het team van Expert in actie begeleidde de hele dag en waren flexibel in oplossingen.

Celine - Nophadrain


Uitstekend!

Heel goed. Carolien heeft mij supergoed geholpen! Een tip voor iedereen: boeken maar!

Cindy - Top Employers Institute


top !!!

Ik denk dat ik namens onze hele groep dit kan zeggen. Expert in actie heeft een goede klik met Urker , als we expert wat laten regelen dan weten we dat het goed komt. Als u een onvergetelijk uitje wil waar u geheel ontzorgt word dan moet u contact zoeken met expert in actie.

Piet snijder - Chr Urker Visserskoor Crescendo


Super

Super gezellig weekend en alles weer helemaal top georganiseerd door het team van Expert in Actie

Bas Visser - Vermilion Energy


Top!

Vanaf het begin tot eind goed geregeld. Bij gebrek aan wind ging het blowkarten niet door, maar het alternatief was super. Met de splinternieuwe Fatmax E-steps een parcour door de duinen. Powerboat varen, powerkiten, Archery Tag team Battle en de wandeling naar de bunkers; alles onder goede begeleiding van gedreven instructeurs. De lunch en BBQ waren uitstekend verzorgd en na een heerlijke avond dansen op de muziek van de DJ hebben we heerlijk geslapen in Hotel Apollo. Paul en Carolien dank voor de goede zorgen.

Jet van Amersfoort - Domino Benelux


TOP!

we waren aangenaam verrast door de prettige samenwerking,goede communicatie,en ook het meedenken ,aan onze wensen.. Wij van De Vrijwillige brandweer uit Oene,gaan in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van de diensten van Expert in Actie!!

Jacqueline Bakker - Vrijwillige Brandweer Oene


Top!

Het bedrijfsuitje georganiseerd door Expert in Actie was een daverend succes. Alle deelnemers hebben enthousiast meegedaan. De proeven werden als leuk, goed te doen voor iedereen en competitief bevonden! Een uitdaging voor een ieder. De begeleiding door de dames van Expert in Actie was ook uitstekend en met gevoel voor humor gebracht. Er is dan ook veel gelachen deze dag. Helaas was vanwege het slechte weer geen mogelijkheid om de activiteiten in de Soesterduinen te doen, echter het alternatieve programma is ontzettend goed is bevallen. Fijn dat dit mogelijk was!! Het uitje is afgesloten met een barbecue, waar zenuwachtig de prijsuitreiking werd afgewacht. Ook de barbecue was goed verzorgd en iedereen is voldaan en met een glimlach naar huis gegaan.

Elles - Uitvoeringorganisatie BBS


top

het was een super leuke en relaxte dag en goed verzorgd

Susan - Lightspeed


Geslaagd!

Wij hebben een ontzettend leuk uitje gehad! Helaas was het weer niet geschikt om de proeven op het strand te doen. Maar hier heeft Expert in Actie een uitstekend alternatief voor bedacht in de duinen! Dit was echt prima! Meer uit de wind en alle proeven hebben we met veel plezier gedaan! De instructeurs waren super enthousiast, duidelijk en rustig. De proeven (of spellen) zijn heel wisselend waardoor echt iedereen mee kan doen! Wij hadden twee zwangere dames in ons midden en die konden ook prima meedoen! Enige minpunt wat ik terug kreeg van de medewerkers is dat ze niet tegen alle teams hebben kunnen strijden. Dit bleek echter niet goed mogelijk ivm het aantal spellen en teams. Al met al hebben wij een super leuke dag gehad waar we heel veel complimenten over hebben ontvangen! Zeker een aanrader voor andere bedrijven!

Femke Beekman - Prodeba


Geslaagd!

Het uitje was goed georganiseerd. De instructeurs waren heel enthousiast. De lunch was eenvoudig, maar prima verzorgd. Bij de bbq was er voor iedereen wat wils. De (teambuildings) opdrachten waren origineel en zetten alle medewerkers aan om met veel plezier de strijd met elkaar aan te gaan. De omgeving is prachtig. Leuk dat er ook tijd was om gewoon een stukje lekker te varen met de sloepen en te chillen op het water.

Danielle Claeys - TOTAL Nederland N.V.


LEKKER!!!!!!!!!!!

Voor de 5de keer met deze Experts in Actie naar Ijmuiden geweest en we kunnen onze indrukken in korte zinnen omschrijven. ZILT is lekker, gezellig, correct, leuk, spontaan, georganiseerd, kortom AF Expert in Actie, enthousiast, kundig, blij, gedreven, kortom een plezier om mee te werken.

Tom Storm - CAMFAMILIE


Zorgeloos

Tweede keer dat we dit uitje georganiseerd hebben. Of eigenlijk laten organiseren door Expert, want zij nemen echt alles voor je uit handen. Zo hebben wij als commissie ook kunnen genieten van een goed verzorgd weekendje Winterberg. Vooral het persoonlijke contact/ begeleiding met de mensen van Expert zo'n heel weekend is echt TOP!

Yvonne Vermoolen - Stiho


Puik!

Voor de 2e keer ons skiweekend door Expert laten organiseren en we hebben er optimaal van genoten!! Spontane begeleiders, prettig contact (mail / telefonisch) en men denkt mee over de verschillende wensen. Wat we ook verzonnen, vrijwel alles was mogelijk! Boek je je uitje bij Expert, dan wordt je volledig "ontzorgd".

PV Aggreko - Aggreko Nederland BV


Geweldig

Het was een geweldige dag in Noordwijk. Leuke activiteiten, iedereen werd lekker vrijgelaten om te kiezen wat men wilde doen en het eten was geweldig. Ik heb nog nooit zo veel complimenten of de kwaliteit en de smaak van het eten ontvangen.

Eelko Maassen - EY Finance


Fantastisch

Betrof een bedrijsuitje. Ontvangst en uitleg waren perfect. We hebben op het strand gekozen voor het powerkiten, blokarten en arteritack. Alles was super geregeld en iedereen heeft de hele dag een grote glimlach op zijn gezicht gehad. Het was super om ook de grote kites te mogen proberen. Drankjes in de middag waren keurig geregeld door de beache club ZILT. De sfeer was ZEEER ontspannen. Gewoon perfecte dag gehad. Niets te klagen. Ik zou het iedereen aan kunen raden. Met dank aan de instructeurs! Wat mij betreft volgend jaar weer!!!

Vincent - Pol Amsterdam


Ontspannen

wij hebben met ruim 100 man een fantastische dag gehad. het eten waas voortreffelijk en we hebben heel veel lol gehad tijdens de activiteiten met begeleiders. Die deden het erg leuk. Ontzettend bedankt !! p.s. en wie weet volgend jaar weer?

Dave Placidus - RSG Broklede


Avontuurlijk!

Onze middag startte met een training in een prettige ruimte van Ottenhome op een super warme dag. Op moment dat wij eindelijk vol verwachting aan de Expeditie willen beginnen komt het met bakken uit de hemel. Onze expert in actie begeleider ging heel flexibel, in goed overleg met ons en Ottenhome het programma omgooien om de Expeditie zo goed mogelijk te laten slagen. Ons team heeft uitgelaten de activiteiten ondernomen! Echt een heel leuk concept dat we aanraden aan ieder die met een groep iets bijzonders wil ondernemen. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!!

Sandra Poelmann - Amsterdam Marketing


Top

Eind februari hebben wij met ons team een fantastisch weekend beleefd in Winterberg. De organisatie door Expert in Actie hebben we - van het begin tot het eind - als zeer goed ervaren. Het programma zat vol afwisseling en goed in elkaar! Nogmaals dank voor de goede zorgen en graag tot ziens!

Robin - Goedverblijf.nl


Super!

Het waren twee hele leuke dagen. Fijn dat jullie zoveel uit handen hebben genomen en alles tot in de puntjes hebben geregeld. Ook erg fijn dat er genoeg begeleiders waren bij alle activiteiten. Zo kreeg iedereen genoeg aandacht en was er voor iedereen iets te doen wat hij/zij leuk vond.

Marilene Broekhuizen - CRM Partners


Geweldig

Wat een geweldig en goed georganiseerd weekend hebben we gehad. Super bedankt

Ria - Welbions


Super!

Geweldig leuk en heel goed begeleidt. Het team is heel gemotiveerd en super positief ingesteld. Fantastisch!

Joke Wilderom - Bavak


Inspirerend

Prima, goede begeleiding, team spirit

Elma Lodder - De Haagse Hogeschool


Geweldig mooie teambuilding!

Perfect! Alles was tot in de puntjes geregeld. De organisatie neemt de touwtjes in handen en zorgt voor een vlot verloop. Duidelijk briefing, goede opvolging en duidelijke communicatie. De begeleiders zijn héél sympathiek en leven zich helemaal in! Super mooie locatie aan het water. Echt een perfecte teambuilding!

Sylvie Clauwaert - Artexis Easyfairs


Expertwaardig

Zeer leuk weekend gehad. het weer werkte hier zeker aan mee. Zeer flexibele begeleiding. als iets anders moest of geregeld moest worden, stonden zij hier direct voor klaar. Complimenten.

Ronald Mulder - van Schaik Zeist b.v.


FANTASTISCH

Zoals ik al heb aangegeven op jullie Facebook pagina: in 1 woord geweldig geregeld! en we hebben ontzettend genoten. [quote]"Net thuis van een super weekend op Ameland. Alles geweldig georganiseerd. Bedankt Team. Jullie zijn super!!!"[/quote]

Marijke Abbekerk - TravelXL MArijke/ Personeels weekend A. TuinBV


Verbindend

Ik heb een geweldig leuke middag en avond gehad. De teamsporten gaven de nodige hilariteit. De ondersteuning hiervan door de organisatie was heel leuk en professioneel. Wat ook heel leuk was, was het suppen na de bbq op de familieSup. Eerst even wennen aan bewegingen, maar al snel een baldadig gebeuren. Kortom. Ik heb erg veel lol gehad!

Hans Romers - KPN


Super

We hebben een geweldige leuke dag gehad!!

Kimberly keeris - Eetcafe de kers


Fantastisch

We hebben een fantastisch dag gehad. Fijn dat er zo goed werd ingesprongen op het onverwachte slechte weer. De spelen waren erg leuk en als vanzelf werden collega’s fanatiek van de spelletjes. De Archery Tag is door veel collega's genoemd als de leukste activiteit van de middag.

Lucia Creveld - LIACS


WEER TOP GEREGELD

Cam was na 2010/2011/2013/2014 de 5de keer met Expert in Actie op het strand en we hebben er wederom van genoten, de combi tussen actie, rust, spanning, sport, ontspanning, socializing, Zilt en haar personeel, Paul & Caroline en alle collega, het weer, de lucht maakt dat de dag weer dat heft gebracht wat we wilden.

Tom Storm - Cam IT Solutions B.V.


Vakantiegevoel

Het was een perfecte avond. Aan alles was gedacht en er was veel aandacht voor de beleving/werd vaak gevraagd of alles naar wens was. Ook de flexibiliteit v.w.b. het samenstellen van het gewenste programma was prettig. We hebben na weinig overleg echt een programma op maat kunnen samenstellen. De locatie is prachtig/heeft een hoog vakantiegevoel. Enige uitdaging minder leuke uitdaging waren de aanvallende muggen, maar die nemen we er graag bij als het mooi weer is.

Kirsten Kreekels - De Ictivity Groep


Geweldig!!

Wij hebben 3 geweldige dagen beleefd in Winterbergen. Perfect geregeld, ook hadden Paul & Daan ter plekken alternatieven zodat het slechtere weer de pret niet mocht drukken. Alles is bespreekbaar en kan ter plekke nog gewijzigd worden. Instructeurs zeer professioneel en zeker niet opdringerig. Zeker een aanrader voor een volgend bedrijfsuitje!!

Mark Geelen - Geelen internationale transporten


We hebben allen enorm genoten van de perfect georganiseerde Expeditie Robinson in Soesterduinen. Jullie hadden leuke activiteiten en iedereen was zeer gemotiveerd om de felbegeerde Expeditie Robinson prijs in de wacht te kunnen slepen. De BBQ in de Brasserie na afloop was eveneens een groot succes en verrukkelijk. Deze Topdag kan ik iedereen aanraden en komt de teamspirit zeker ten goede. Expert in Actie, bedankt!!

Sylvia Helsdingen - Proxy Services BV


Expert in Actie heeft voor ons een 2daags ski-uitje naar Winterberg georganiseerd. In 2015 gingen we voor het eerst en dit was zo goed bevallen dat we in feb. 2016 opnieuw geboekt hadden. Het was weer zeer geslaagd van begin tot eind, we hoefden nergens zelf achteraan. Aan zowel de niet-skiër als de wat ervaren skiër was gedacht, alleen maar positieve verhalen. Klantvriendelijke meedenkende instructeurs en hoteleigenaren, eten en drinken meer als voldoende. Top geregeld! Ik kan iedereen Expert in Actie aanbevelen.

Tamara Hartgers - Van Dorp installaties


We zijn op 12 februari met alle collega's naar Winterberg gegaan. Bij aankomst een lunch, daarna een sneeuwzeskamp (was erg gezellig) en ook nog gaan bobsleeën (echt een aanrader). Eind van de dag naar Hotel Hennesee waar een buffet voor ons klaar stond in het paviljoen en als afsluiting een feestavond met DJ. Na een kort nachtje slapen en een heerlijk ontbijt weer terug naar Aalsmeer. Het was echt geweldig geregeld allemaal door Expert in Actie. BEDANKT :)

Jennifer - Gavita


Goed georganiseerde middag met leuke spelen op het strand. De BBQ als afsluiting in strandpaviljoen Zeebad is ook altijd een succes.

Katja van Noordenne - Hogeschool Rotterdam


Professionals met liefde voor de sneeuw! Goed georganiseerde dag en origineel programma! Boven verwachting door de persoonlijke benadering en de wandeling tijdens de zeskamp.

Wilma Jansen - Nationaal Groenfonds


In samenwerking met Expert in Actie een heel mooi winterweekend in Sauerland georganiseerd voor Selmers. Het prettige contact, de heldere afspraken, de expertise en gezelligheid van de instructeurs en een goed samengesteld programma hebben gemaakt dat iedereen een top weekend heeft gehad!

Ilse van Kralingen - PI Organiseert/Selmers


Het eerste weekend van 2016 zijn wij met ons bedrijf naar Winterberg geweest. Helaas lag er niet veel sneeuw maar dat mocht de pret niet drukken. De begeleiding heeft ervoor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak. Bedankt namens alle collega's voor een zeer geslaagd uitje.

Renate Stavast - Progaia IT Solutions


Graag wil ik hierbij een zeer positieve recensie schrijven over Expert in Actie. Wat hebben wij met het bedrijf genoten en alles was tot in de puntjes zeer goed geregeld. We hadden een heel erg divers programma en kon ter plekke nog bijgesteld worden, geen probleem. Hotel Central was super en Moena en Brenda enorm bedankt voor jullie begeleiding, jullie waren geweldig!!!! En een enorm geslaagd bedrijfsuitje

Gonny van de Mheen - van de Mheen Rail BV Putten


we hebben een heel leuke dag gehad: goede locatie en fantastische activiteiten! heerlijk uitgewaaid op het strand. Fijn dat jullie zo flexibel waren in het verschuiven van de activiteiten ivm het weer! Bedankt!

Esther - SNS


Evaluatie

We hebben een leuke middag gehad met een actief en ontspannen programma. De activiteiten waren echt gericht op teambuilding. We hebben elkaar op een andere manier leren kennen. Iedereen werd best fanatiek ;-) Al met al een zeer geslaagd bedrijfsuitje!

Karina Schotsman - Netwinst


Bedankt voor de perfecte organisatie van ons bedrijfsuitje. Jullie professionaliteit en enthousiasme heeft er mede voor gezorgd dat het een geslaagd weekend was! Zelfs de medewerkers die niet mee zijn geweest hadden achteraf spijt... dan was het toch wel echt heel leuk!!

Inge de Wit - Acto Informatisering BV


Iedereen had er zin in. wat we gingen doen wisten ze nog niet precies. Ik heb af en toe wat hints vrij gegeven. Wij kwamen daar aan en zodra Carolien en haar collega de regels uitlegde en vertelde wat we gingen doen had iedereen er erg veel zin in. We waren blij verrast met de spelen die gespeeld konden worden. Na dat we alle opdrachten hadden volbracht mochten we aanschuiven bij de bbq. Alles was top geregeld van de expeditie tot en met de bbq. We komen in de toekomst zeker bij jullie terug voor een ander bedrijfsuitje.

Morena Grovell - Smart internet media


Wij raden iedereen aan om een uitje via Expert in Actie te boeken. Dit jaar hadden wij gekozen voor Expeditie Robinson. Het was een compleet, afwisselend programma. De opdrachten tussendoor maakten het erg leuk. De opdrachten zijn voor iedereen geschikt en iedereen heeft dan ook leuk mee gedaan. De locatie aan de Loosdrechtse Plassen is fantastisch, vooral met mooi weer kan het uitje niet meer stuk!

Daniëlle Kalmeijer - Cemex Trescon


Wij werken al enkele jaren met Expert in Aktie en het is altijd goed verzorgd, zowel de spelen als de BBQ in Strandtent Zeebad.

Katja van Noordenne - Hogeschool Rotterdam - IFM international


Prima organisatie, leuke samenwerking, goede spelbegeleiding en geweldige Robinson proeven! Onze medewerkers waren zeer enthousiast!

Joy Kloen - Pon Logistics bv


Wil je een top dag met je team boek dan een bedrijfsuitje bij Paul. Ontspannen en sfeervol. En afsluitend een smaakvolle bbq. Zelf gemaakte gerechten, heel lekker een topper.

olof - politie amsterdam


Wat een super weekend hebben wij gehad! Het 'standaard' outdoor programma in goede harmonie met Paul helemaal naar onze eigen wensen kunnen aanpassen, met een ballonvaart door het prachtige Sauerland als kers op de taart! Hele fijne begeleiding door Paul, Daan en Daan :-), erg professioneel, vrolijk en enthousiast. Bedankt voor het organiseren van een top weekend.

Marjolijn - Dekatel Telecom


Afgelopen zaterdag hebben we met NRV Holiday / 1TIS een geweldige dag gehad rondom de Loosdrechtse plassen. Dolle boel op de tandem en vervolgens een fanatieke strijd als echte Robinson’s. Expert in Actie, bedankt voor de perfecte organisatie!

Lenie van Tol - NRV Holiday / 1TIS


Ik wilde jullie namens ons allen bedanken voor de goed georganiseerde dag. We vonden het super geweldig afgelopen zaterdag op IJmuiden! Ik heb een foto die ik wel erg leuk vind even bijgevoegd! Geeft aan dat er voor de kite genoeg wind was. Nogmaals super bedankt en wellicht tot een volgende keer.

Familiedag Klap BV


Wij hebben een geweldig weekend gehad in Sauerland. Met 17 collega’s 2 overnachtingen gehad in Hotel Wullner, Prima hotel en locatie. Alles was top georganiseerd. Met de speedbuggy’s en van de berg af, leuke GPS tocht en lekker eten in Winterberg. Iedereen was hartstikke posistief en we kijken terug op een super leuk weekend. Zeker een aanrader …

Wanda - Wbv de Kombinatie


Ons familieweekend was, mede door expert-in-actie wederom een groot succes. We hebben in Sauerland enorm genoten van de sportieve activiteiten en jullie goede en enthousiaste begeleiding. Het downhillsteppen en het speedbuggyen was voor allen een geweldige sportieve uitdaging. De zeskamp was een hele gezellige afsluiting van de dag. Iedereen heeft enorm genoten.

Rita van Stiphout


In één woord; FANTASTISCH. Veel gezelligheid, heerlijk gegeten, veel gelachen, heerlijk geskied. Alle ingrediënten voor een grandioos weekend. Bedankt voor alles!

Frans en Uilkje


We hebben nu voor de 2de keer een evenement laten organiseren door Expert in Actie en het was wederom Fantastisch! Met 72 man zijn we in Sauerland geweest en alles was top verzorgd. Paul, Carolien en de rest van de crew….. namens ons bedankt voor de organisatie. Tot het volgende evenement ;-)

Marja Molenaar - DSA•VISION Solutions BV


Vorig weekend een super geslaagde tijd gehad in het Sauerland. De activiteiten (downhill steppen, buggyen, 6-kamp en touwparcour op grote hoogte) waren heel leuk en uitdagend. Dat dankzij een goede organisatie en een enthousiaste en professionele crew. bedankt!

Sam


Expeditie Robinson op de Loosdrechte plassen! Het was geweldig, iedereen enthousiast en bloed fanatiek om maar te winnen. Een echte aanrader! Bedankt!

Betty Cahuzak - IDA Foundation


Ja, daar sta je dan met 72 personen en regel maar eens even een personeelsuitje. Beetje rondneuzen op Google en dan vind je “Expert in Actie” We kenden jullie (nog) niet dus eerst maar wat recencies gelezen. Dat zag er goed uit. Wij dus met z’n allen de bus in en in de zomer! naar het Sauerland. Vanaf de aankomst tot aan het vertrek was alles echt prima. Het Hennesee Hotel, het eten, downhill steppen, speedbuggy, pijl en boog schieten, wandelen, schilderen en ga zo maar door waren echt top en zoals al in andere recencies vermeld: het is erg leuk dat jullie hele team actief meedoen en de sfeer was ronduit geweldig. Namens alle medewerkers van Bouwheer Zeewolde bedankt voor een super weekend!

Rob - Bouwheer Zeewolde b.v.


Bedankt voor een te gekke dag: met bijna 80 man op de Loosdrechtse plassen Expeditie Robinson gespeeld. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De begeleiding was heel goed en aardig, de spellen waren heel erg leuk en de omgeving was prachtig. Kortom, gaat dit allen doen!

Edith - EBR


Ondanks het slechte weer, hebben wij een hele leuke Expeditie Robinson op de Loosdrechtse plassen meegemaakt. Dankzij de goede begeleiding van Expert in Actie is ons bedrijfsuitje niet in het water gevallen!

Vanessa Pels - Syntrus Achmea Vermogensbeheer


  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5