Stadsuitje Utrecht - Expert in actie Stadsuitje Utrecht - Expert in actie

Stadsuitje Utrecht

Stadsuitje Utrecht is een perfecte locatie voor een weekend weg waarbij leuke activiteiten, lekker eten en cultuur centraal staan. De hoofdstad van Utrecht is zeker eens een bezoek waardig. Een bruisend centrum met vele grachten, musea, barretjes en restaurants.

Ontdek Utrecht eens met je collega’s met een bedrijfsuitje op maat!
Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland, een eeuwenoude universiteitsstad gebouwd rondom de Domtoren. Utrecht staat bekend om haar binnenstad met werfkelders langs de grachten vol cafés en terrassen aan het water.

In Utrecht komt eeuwenoude historie samen met moderne architectuur. In het centrum loop je tussen de Middeleeuwse bouwwerken en bijzondere monumenten, maar verreweg het meest beroemde pand van de stad is het Rietveld Schröderhuis. Een uniek gebouw met geometrische vormen en primaire kleuren.

Het hart van Utrecht is het tweeduizend jaar oude Domplein. Dit is de plek waar het Tour-peloton onder de statige Domtoren doorfietste, en waar de Romeinen de basis voor Utrecht legden met Castellum Traiectum. Je zit hier tussen de leukste winkels, lekkerste horeca en mooiste bezienswaardigheden van de stad.

Een stadsuitje Utrecht met actie. Uiteraard zorgen wij op jullie stadsuitje ook voor actie. Een tocht op onze Fat Max E-step, een rondje met de kano door de mooie grachten en een spannende expeditie door de stad.

Jullie verblijven in een prachtig hotel in het centrum van de stad en gaan ’s avonds lekker uit eten in een van de vele restaurants of genieten op een boot door de grachten.  Daarna is het tijd om een van de vele kroegjes in te duiken of een exclusief feest op jullie eigen boot.

Voorbeeld programma stadsuitje Utrecht

Dag 1

Ontvangst bij het hotel
Middag keuze programma, hierbij kunnen de deelnemers 2 keer een keuze maken:

  1. Fat Max E-step
  2. Archerytag
  3. Kano tocht
  4. Escaperoom

Borrelen op het bekende Domplein
Heerlijk 3-gangen menu in Stadskasteel Oudaen
Stadskasteel Oudaen is een monumentaal pand dat al meer dan 25 jaar hoogwaardige horeca biedt. Dit bijzondere gebouw, sinds 1296 gevestigd in het stadshart van Utrecht. Het Stadskasteel beschikt naast grand café Het Proeflokaal over verschillende zalen en een eigen brouwerij. Aan de zijde van de Oudegracht bevinden zich
bovendien twee gezellige terrassen. Deze mogelijkheden maken Oudaen uitermate geschikt als locatie voor diners en feesten.

Stappen in Utrecht, we gaan de leukste kroegen verkennen

Een andere mogelijkheid is een BBQ en feest op een boot.

BOOT 8 uit Utrecht is een veelzijdig en zeer verrassend partyschip met drie verschillende binnenruimten. In de luxe lounge met bar en comfortabele loungebanken is het heerlijk toeven. Achter de lounge is een volledig uitgeruste danszaal. Beneden in het partyschip bevindt zich een onverwachte schatkamer: een zeer intieme scheepsbar met de grandeur van weleer! BOOT 8 heeft twee ruime buiten dekken die plaats bieden aan totaal 200 gasten. Deze partyboot is exclusief voor de groep. We starten met een overheerlijke BBQ. Daarna gaan de stoelen aan de kant en kunnen de voetjes van de vloer met onze professionele DJ.

 

Dag 2

Ontbijt in het hotel
Expeditie Utrecht een spannend stadsspel, waarbij u Utrecht op een andere manier leert kennen
Lunch in 1 van de gezellige werfkelders
Eind van het weekend

Uiteraard kunnen de verblijfsduur en inhoud van programma uitgebreid, aangepast of ingekort worden naar wens. Neem gerust contact met ons op.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5