Team - Expert in actie Team - Expert in actie

Team

Het portfolioarchief is op dit moment leeg. Je kunt een nieuwe aanmaken op het dashboard.

Sacha

Sacha

Na een aantal jaren in het toerisme te hebben gewerkt als reisleidster, activiteitenbegeleidster, skileraar en reisorganisator, ben ik eind 2009 bij Expert in Actie terecht gekomen. Een geweldig leuk teambedrijf. Doordeweeks heb ik een kantoorbaan, maar energie haal ik vooral uit weekenden werken bij Expert in Actie in de buitenlucht.

Je komt me vooral tegen bij uitjes in het Sauerland, in de sneeuw of in het groen. Ik wordt blij van dit werk, daar je overdag actief bezig bent met groepen en we er ’s avonds samen met diezelfde mensen een gezellig feestje van maken! Enthousiaste gezichten daar doe ik het voor.


Frank

Frank

Ik kan me geen leven voorstellen zonder Expert! Geen dag is hetzelfde, door nieuwe ontwikkelingen, nieuwe locaties, nieuwe producten, gezellige collega’s en volop uitdagingen. Ik werk al tien jaar voor Expert en het verveelt niet!

Ik werk als skileraar, activiteitenbegeleider, manusje van alles en dj. Als ik sport doe ik dat het liefst in een blokart, speedbuggy of op een skibock of twee skies.

 


paul

Paul

Ik ben Paul, de eigenaar van Expert in Actie. Ik ben in 1999 na mijn CIOS sportopleiding begonnen met dit bedrijf.

Ik heb van mijn hobby’s mijn werk gemaakt en iedere keer weer kan ik onze gasten laten zien wat er zo leuk is aan skiën, snowbaorden, raften, strandzeilen maar ook aan een potje beachvolleybal en zandkastelen bouwen.

Mijn favoriete sporten in de winter zijn snowboarden, skiën en skibocken. In de zomer ga ik graag mountainbiken of parapenten. Naast deze twee sporten die ik alleen privé beoefen zijn er natuurlijk tal van leuke strand activiteiten is ons eigen programma die ik leuk vind.

Expert in Actie is mijn werk en mijn passie. Ik vind het leuk om met de instructeurs en gasten iedere keer weer een leuk evenement neer te zetten, van het begin tot het eind. Het voordeel is natuurlijk dat onze gasten allemaal leuke dingen komen doen op de mooiste plekken.


Brenda

Brenda

Er bestaat geen leuker en meer afwisselend werk dan het werken voor Expert omdat we met collega’s één grote familie zijn, omdat ik graag buiten ben en omdat het heerlijk is met mensen te werken die een dag of een weekendje weg zijn.

Ik ben mede eigenaar van Expert in Actie en ik vind het belangrijk dat je werk doet dat je leuk vind maar dat het werk ook leuke dingen voor jou doet!

Mijn favoriete sporten zijn skiën, snowboarden, fietsen/mountainbiken, volleyballen en skaten. Maar ik ben ook graag creatief. Geconcentreerd bezig zijn aan een schilderij en de rest van de wereld even vergeten of lekker freubelen met kralen en gezellig kletsen met vriendinnen vind ik heerlijk. Ik ben moeder van Stan (8 jaar) waarvoor ik veel thuis ben. In de drukke periodes werk ik 3 tot 4 dagen in de week als instructeur op het strand of in de sneeuw.


tanse

Tanse

Alle buitensporten zijn bij mij favoriet, vooral als er sneeuw ligt!

In mijn dagelijks leven ben ik actief bij een buitensportvereniging in Delft. Het doel is om een keer een survivelrun te winnen! Daarnaast studeer ik Food commerce & technologie aan de Hogeschool van Delft.

Het team van Expert in Actie maakt een weekendje werken tot een feest. Geen dag is hetzelfde en het is altijd een uitdaging om net iets meer uit jezelf te halen.


nelleke

Nelleke

Ik hou van bergen en van alles wat je op een berg kunt doen: skiën, klimmen, wandelen, trektochten maken en van het uitzicht genieten!

Op dit moment ben ik werkzaam als tekstschrijver voor een leuke, sportieve website.

Ik werk bij Expert in Actie omdat ik af en toe moet ‘buiten spelen’. Het is fijn te werken voor een professionele organisatie die ook aan de details denkt. Daarnaast is het team geweldig. Eigenlijk is het geen werk maar gewoon een weekendje weg.


cleody

Cleody

Buiten sporten vind ik heerlijk (al lijkt het soms meer op spelen).
Door snowboarden gaat mijn hart sneller kloppen. Net als bij hoge golven en knotshockey.

In het “dagelijks leven” geef ik bootcamps, stootzak-training en franse les.

“Werken” bij Expert is voor mij altijd weer een uitje. Het is een gezellig en professioneel team waarin we actief meedenken en inspringen om er een onvergetelijke ervaring van te maken.
Wat is er nu leuker dan je passie delen met anderen?


arjen

Arjen

Ik ben Arjen en ik kom uit IJmuiden. Ik werk al sinds 2004 voor expert en behoor tot een van de langst werkende instructeurs. Toen ik hier als broekie kwam werken deed ik vooral het powerkiten en kitebuggyen maar tegenwoordig kan ik in bijna al onze activiteiten instructie geven. Wat, volgens Carolien, in dit stukje over mij niet mag ontbreken is dat ik de vliegerkoning ben, dus bij deze. Naast dat ik vaak op het strand ben besteed ik veel tijd aan musical en speel rollen in verschillende amateurproducties.

Ik vind het super leuk om voor Expert in Actie te werken en deel uit te mogen maken van een super professioneel, gezellig en vooral leuk team van instructeurs.


willemijn

Willemijn

Ik ben Willemijn en sinds kort moeder van het allermooiste meisje! Ik word blij van buiten zijn, klimmen, windsurfen, snowboarden en skiën. Maar ook van wandelen, het hele buitenleven; ik zou het liefst de hele zomer kamperen! En dan graag in de bergen of aan zee.

Als ZZP’er werk ik veel voor Expert in Actie als instructeur maar ik spring ook regelmatig bij op kantoor.

Het is mooi om zo vaak leuke dingen te doen en dan ook nog met enthousiaste mensen!


koen

Koen

Als instructeur bij Expert in Actie kun je mij vinden tussen de hoge golven, in het zand of in de sneeuw. Mijn favoriete vorm van vervoer is per vlieger, raft-boot, blokart, speedbuggy of snowboard, maar voor het gemak pak ik ook wel eens de fiets.

 

 

 


  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5