Teamuitje stad Utrecht - Expert in actie Teamuitje stad Utrecht - Expert in actie

Teamuitje stad Utrecht

Teamuitje stad Utrecht coronaproof.

Teamuitje stad Utrecht is een perfecte locatie voor een bedrijfsuitje met je team op 1,5 meter afstand. Leuke activiteiten en lekker eten staan centraal. De hoofdstad van Utrecht is zeker eens een bezoek waardig. Een bruisend centrum met vele grachten, leuke hofjes, barretjes en restaurants.

Ontdek Utrecht eens met je collega’s met een bedrijfsuitje op maat! Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland, een eeuwenoude universiteitsstad gebouwd rondom de Domtoren. Utrecht staat bekend om haar binnenstad met werfkelders langs de grachten vol cafés en terrassen aan het water.

In Utrecht komt eeuwenoude historie samen met moderne architectuur. In het centrum loop je tussen de Middeleeuwse bouwwerken en bijzondere monumenten, maar verreweg het meest beroemde pand van de stad is het Rietveld Schröderhuis. Een uniek gebouw met geometrische vormen en primaire kleuren.

Het hart van Utrecht is het tweeduizend jaar oude Domplein. Dit is de plek waar het Tour-peloton onder de statige Domtoren doorfietste, en waar de Romeinen de basis voor Utrecht legden met Castellum Traiectum. Je zit hier tussen de leukste winkels, lekkerste horeca en mooiste bezienswaardigheden van de stad.

Een Teamuitje Utrecht stad met actie. Uiteraard zorgen wij op jullie stadsuitje ook voor actie. Een tocht op onze Fat Max E-step en een rondje met de kano door de mooie grachten. Genieten van Utrecht op en rond de grachten.

Na alle actie is het tijd voor een borrel en BBQ op het water op de boot. De boot is groot genoeg en heeft alle ruimte voor de 1,5 meter afstand en is exclusief voor jullie groep.

Programma teamuitje stad Utrecht

Ontvangst in de stad
Middag programma

  1. Fat Max E-step
  2. Kano tocht

Borrel en BBQ op een boot door de grachten.

BOOT 8 uit Utrecht is een veelzijdig en zeer verrassend partyschip met drie verschillende binnenruimten. In de luxe lounge met bar en comfortabele loungebanken is het heerlijk toeven. Achter de lounge is een volledig uitgeruste danszaal. Beneden in het partyschip bevindt zich een onverwachte schatkamer: een zeer intieme scheepsbar met de grandeur van weleer! BOOT 8 heeft twee ruime buiten dekken die plaats bieden aan totaal 200 gasten. Deze partyboot is exclusief voor de groep. We starten met een overheerlijke BBQ. Voor wie wil, kan daarna ook nog met de voetjes van de vloer met onze professionele DJ.


 Gas Control Bv: We hebben een leuk teamuitje gehad. Het was vanuit de organisatie prima geregeld. Ook leuke, aardige instructeurs! Een aanrader dus.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
94 reviews 4.8 / 5