Uniek vergaderen op leuke locaties met gave team activiteiten Uniek vergaderen op leuke locaties met gave team activiteiten

Vergaderen

Uniek vergaderen met actie, Expert in Actie

Kom even uit de suffe vergaderzalen en maak wat leuks van uw zakelijke meeting. Kom uniek vergaderen aan het water of op een berg. De goede ideeën komen dan vanzelf.
Op zoek naar een leuke vergader break? Denk dan eens aan ArcheryTag, E-steppen of Expeditie Robinson. Op en top teambuilding waar uw team gegarandeerd sterker van wordt.

Uniek vergaderen aan het strand

Vergaderen aan het strand is een unieke mogelijkheid om het zakelijke met het aangename te combineren. U kunt in het paviljoen met uitzicht op zee vergaderen of in èèn van de prachtige hotels waar wij mee samenwerken. Wij verzorgen de actieve vergaderonderbrekingen. Leuke activiteiten voor de fun of team activiteiten voor een stuk teambuilding, het kan allemaal.

Blokarten is uniek vergaderen
Uniek vergaderen in de power boot
Samenwerken is uniek vergaderen

 

Uniek vergaderen aan het water

Centraal in Nederland bieden wij een vergaderarrangement aan bij de Loosdrechtse plassen. Wij werken samen met Ottenhome en Fletcher hotel Loosdrecht. De perfecte locatie voor uw meeting aan het water of een meerdaagse vergadering. De Loosdrechtse plassen zijn uniek voor een leuke onderbreking met bijvoorbeeld het sloepvaren of een mooie kano of suptocht. In de omgeving van Loosdrecht hebben wij uitgebreide mogelijkheden om een top vergaderarrangement voor u te verzorgen. Vergaderen aan het water.

Expeditie Robinson Vlot varen
Lekker varen met de sloep
Ottenhome sloep varen

 

Vergaderen in het bos

Wij werken met verschillende leuke en unieke locaties samen voor onze vergaderingen in het bos. Op verschillende locaties op de Utrechtse Heuvelrug hebben we leuke arrangementen gecombineerd met activiteiten in de omliggende bossen zoals met het spel Archery Tag of de stoere Fat max E-step.

IMG_4338

 

Vergaderen in de sneeuw

Op zoek naar een meerdaags vergader arrangement, wij kunnen het u bieden op een bijzondere locatie. Wij verzorgen 2, 3 of 4 daagse vergaderarrangementen in Winterberg en Oostenrijk gecombineerd met bijzondere activiteiten. Wat dacht u van een afdaling in de bobslee, dat is spectaculair of een middag skiën, een diner in een berghut, een fakkelwandeling met sleeën. Wij kunnen het voor u verzorgen

Vergaderen in de sneeuw
Vergaderen en teambuilding
Samen spelen is samen werken

 

Vergaderen op een berg in de zomer

In de zomer periode hebben we een uniek vergaderarrangement in Winterberg en omgeving. Mooie hotels, prachtige omgeving en bijzondere activiteiten buiten het vergaderen.

Groepsuitje winterberg speedbuggy
Groepsreis winterberg outdoor
Downhillsteppen als groepsactiviteit

 

Vergaderen centraal Nederland

Vergaderen in het midden van het land? Dit kan met vergaderuitje Soesterduinen, wij bieden een unieke locatie in het hart van Nederland in het schitterende en unieke natuurgebied Soesterduinen. Als u ook de hoofden nog even leeg wil maken na het vergaderen verzorgen wij een unieke Expeditie Robinson midden in de mooie natuur.

Vergaderuitje Soesterduinen
bedrijfsuitje-centraal-in-nederland-expeditie-robinson-soesterduinen-bewerkt
Vergaderuitje Soesterduinen

Vergaderbreak met Fat max E-Step

Op zoek naar een unieke vergaderbreak? Waar je niet bij gaat zweten maar wel een verfrissende blik geeft op nieuwe zaken. Je bent er echt even uit! Op een elektrisch aangedreven step rij je door de prachtige omgeving. En het kan gewoon in je mooie pak of in je mantelpakje. Een geslaagd en verantwoorde vergaderbreak! Erg comfortabel en ondertussen geniet je van de mooie natuur om je heen.

FatMax vergaderbreak
E-step vergaderbreak
  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5