Bijzonder vergaderen met sneeuw - Expert in actie Bijzonder vergaderen met sneeuw - Expert in actie

Bijzonder vergaderen met sneeuw

Bijzonder vergaderen in het Sauerland

Het Sauerland is de ideale plek om het nuttige met het aangename te combineren. Wij werken samen met verschillende hotels die van alle gemakken zijn voorzien en die uitermate geschikt zijn voor uw vergadering of presentaties. Voor een intensieve en succesvolle vergadering is een inspirerende en natuurlijke omgeving de beste plaats. Na een ochtend hard werken is het heerlijk om een frisse neus te halen en de zinnen te verzetten in de sneeuw, op ski’s, snowboard of skibock. Natuurlijk zorgen wij ook voor gezellige ontspanning zoals borrelen bij het kampvuur, uitgebreide diners en een feestavond in een skihut.

In dit vergaderarrangement werken wij vanuit het prachtige Welcome hotel Hennesee. Dit is een 4*s hotel, prachtig gelegen aan een groot stuwmeer, met meerdere vergaderruimtes, mooie restaurants en een gezellige bar.

Bijzonder vergaderen in de sneeuw; productief, sportief en succesvol!

 

Programma Bijzonder vergaderen Sauerland

Dag 1:

Aankomst bij het hotel.

Korte vergader sessie naar wens in te plannen.

Buffet in het hotel

Fakkeltocht
Een sfeervolle start van het programma; een fakkeltocht op de avond van uw aankomst. In de omgeving van het hotel zetten we voor u een mooie route uit. Indien er genoeg sneeuw ligt kan een gedeelte van de route per slee afgelegd worden. Rondom het kampvuur serveren we warme chocolademelk, Glühwein, Jägerthee en en een schnaps.

Dag 2:

Ontbijtbuffet “Welcome to the day”

Bijzonder vergaderen
Voor uw vergadering of presentatie kunnen we verschillende ruimtes reserveren. De gewenste opstelling en alle faciliteiten die u nodig heeft, organiseren wij voor u. Tussendoor verzorgt het hotel een koffiepauze met koffie/thee en een pauzesnack.

Lunch in het hotel

Middagprogramma
Na het vergaderen en de lunch is het tijd voor het actieve element van deze dag. Even de benen strekken en wat totaal anders doen met je collega’s; genieten van de natuur en de frisse berglucht.

De deelnemers kunnen een keuze maken uit de volgende activiteiten:

  1. Les in skiën of snowboarden
  2. Vrij skiën of snowboarden
  3. Sneeuwschoen wandelen onder begeleiding

In het programma worden ski- en snowboardlessen aangeboden voor de beginners. Deze lessen worden verzorgt door onze eigen ervaren Nederlandse instructeurs. Ook de andere activiteiten vinden plaats onder leiding van een Nederlandse instructeur.

Diner in de skihut
Na deze avontuurlijke activiteiten is het tijd voor wat ontspanning en een flinke maaltijd. In de skihut staat een heerlijk buffet klaar, met keuze uit veel verschillende groentes, vlees en vis en overheerlijke salades en als afsluiter een lekker toetje.

Feestavond Bijzonder vergaderen
Na het eten kunnen de voetjes van de vloer op de dansvloer! Nu is het tijd om met je collega’s eens lekker uit je dak te gaan en te swingen op de muziek of om gewoon even bij te kletsen aan de bar onder het genot van een heerlijk drankje.

Dag 3:

Ontbijtbuffet “Welcome to the day”

Bijzonder vergaderen
Na het ontbijt kunt u beginnen aan de vergadering. Ook deze dag kunnen verschillende ruimtes gereserveerd worden voor de vergadering of presentaties.

Lunch in het hotel

Middagprogramma

Keuze mogelijkheid 1: GPS-tocht
Met een GPS trekken alle teams de heuvels en bossen in voor een uitdagende tocht. Samen met je team volg je een eigen route en strijd je voor de overwinning. Onderweg wordt de teamspirit bij verschillende onderdelen op de proef gesteld. Voorbeelden hiervan zijn; sneeuwpop bouwen, spinnenweb, tangram, katapultschieten, etc. Welk team loopt de slimste route en weet het beste haar talenten in te zetten?

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht tijdens de GPS-tocht; onderweg staat er heerlijke warme chocolademelk klaar.

Keuze mogelijkheid 2: Skibocken
Dé spectaculaire wintersportactiviteit voor iedereen; het skibocken. De skibock is een carveski met een klein zitje. Binnen een half uur heeft u de echte carveschwung onder de knie en daalt u in vloeiende bewegingen de piste af. Snelheid, souplesse en sneeuwplezier, dat is skibocken. Een uitdaging voor iedereen, makkelijk te leren, snel en toch veilig. Nieuwsgierig? Probeer het snel een keertje uit bij Expert in Actie

Vertrek naar Nederland, einde van het arrangement Bijzonder vergaderen

Bijzonder vergaderen in Hotel Hennesee Meschede****

Al jaren werken wij nauw samen met Welcome hotel Hennesee Residenz. Dit stijlvolle viersterren hotel ligt op een toplocatie aan het meer “Hennesee” in hartje Sauerland. Het oorspronkelijke deel van het hotel is geheel teruggebracht in de originele jaren 50 stijl. Het nieuwe deel van het hotel heeft een stijlvolle strakke inrichting. Het hotel straalt luxe uit.

Het hotel is uitermate geschikt voor vergaderarrangementen. Er zijn verschillende vergaderruimtes aanwezig. De gewenste opstelling in deze ruimtes en alle faciliteiten die u nodig heeft worden voor u georganiseerd.

Het hotel beschikt over comfortabele tweepersoons kamers waarbij de bedden uit elkaar kunnen. Alle kamers zijn voorzien van douche/bad met wc, televisie, kluisjes en het merendeel van de kamers heeft een balkon.

Tussen de activiteiten door kunt u gebruik maken van de wellness – zone, met sauna, whirlpool en de mogelijkheid tot het nemen van een massage.

Meer informatie over het hotel traum-hotel

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5