Vergaderarrangement in de bergen - Expert in actie Vergaderarrangement in de bergen - Expert in actie

Vergaderarrangement in de bergen

Vergaderarrangement in de bergen

Het Sauerland, zowel in winter- en zomerseizoen een prachtig gebied. Het is de ideale plek om het nuttige met het aangename te combineren. Wij hebben verschillende hotels die van alle gemakken zijn voorzien en die uitermate geschikt zijn voor uw vergadering of presentaties.

 

Voor een intensieve en succesvolle vergadering is een inspirerende en natuurlijke omgeving de beste plaats. Na een ochtend hard werken is het heerlijk om een frisse neus te halen en de zinnen te verzetten in de natuur of met spectaculaire activiteiten. Natuurlijk zorgen wij ook voor gezellige ontspanning zoals borrelen bij het kampvuur, uitgebreide diners en een feestavond op een speciale locatie.

Vergaderen & ontspannen; productief, sportief en succesvol!

 

Programma vergaderarrangement in de bergen

Dag 1: Vergaderdag 1 in de bergen
18.00 Aankomst bij het hotel.

Na het inchecken is er tijd voor een borrel in de gezellige bar “Klabautermann”.

19.00 Buffet in het hotel
Vanaf 19:00 staat het uitgebreide “Sauerländer Buffet” in het restaurant voor u klaar.

20.30 Korte vergader sessie

22.00 Fakkeltocht
Een sfeervolle start van een weekend. Met fakkel of lampion in de hand maken we een wandeling in de omgeving van het hotel. De wandeling leidt u naar een kampvuur waar warme drankjes en schnaps worden geserveerd.

Dag 2:

07.30 – 08.30 Ontbijtbuffet “Welcome to the day”

08.30 Vergaderen

Voor uw vergadering of presentatie kunnen we verschillende ruimtes reserveren. De gewenste opstelling en alle faciliteiten die u nodig heeft, organiseren wij voor u.

Tussendoor verzorgt het hotel een koffiepauze met koffie/thee en een pauzesnack.

Lunch in het hotel
De lunch bestaat uit een heerlijk 3-gangen menu of een uitgebreid lunchbuffet.

Middagprogramma
Na het vergaderen is het tijd voor de sportieve activiteiten van deze dag. Even de benen strekken en wat totaal anders doen met uw collega’s; genieten van de natuur en de frisse berglucht. Het programma vindt plaats bij skipiste de Hohe Lied. Dit is een mooie locatie voor sport, spanning en avontuur. Door de gunstige ligging ligt de piste vrijwel de gehele dag in de zon.

De piste heeft twee grote liften die u naar de top brengen met een hoogteverschil van 200 meter. De afdaling is ongeveer 1000 meter en is daarmee een van de langste pistes van het Sauerland!

We hebben enkele activiteiten voor u klaar staan, afhankelijk van de grootte van de groep wordt er in kleinere groepen gerouleerd:

  • Speedbuggy: een activiteit vol actie en snelheid. Het speedbuggyen is voor iedereen toegankelijk, het is snel te leren en u bepaalt zelf uw snelheid en route naar beneden. Een speedbuggy is een speciaal ontworpen driewieler die u bestuurd door het maken van bochten. Met de lift wordt u omhoog gebracht en al slalommend daalt u af.
  • Downhill steppen: ook bij deze activiteit gaat u met de lift naar boven of wordt u met de huifkar op de berg afgezet. Vanaf de top daalt u af via mooie bergweggetjes of over bochtige bospaden. Dankzij de verende voorvork heeft u geen last van de hobbels en kuilen in de weg. Per afdaling legt u ongeveer 5 km af. U ziet dus ook nog wat van de omgeving.
  • Boogschieten: de mentale ‘conditie’ wordt getest. Wie heeft een vaste hand en een echt schuttersoog? Concentratie en zelfbeheersing zijn uitermate belangrijk bij deze sport. Als u het eenmaal onder de knie heeft kunnen de scores heel verrassend zijn! Wie verslaat wie?

Alle activiteiten worden begeleid door onze eigen ervaren Nederlandse instructeurs.

Gourmetten op de piste
Na deze avontuurlijke activiteiten is het tijd voor wat ontspanning en een flinke maaltijd. In de skihut staat een heerlijk buffet klaar, met keuze uit veel verschillende groentes, vlees en vis en overheerlijke salades en als afsluiter een lekker toetje.

Feestavond
Na het eten kunnen de tafels aan de kant en is de dansvloer vrij! Het is tijd om met uw collega’s een flink feest te bouwen op de muziek van onze dj of om gewoon even bij te kletsen aan de bar onder het genot van een drankje.

Dag 3:

07:00 tot 09:00 Ontbijtbuffet “Welcome to the day”

09.00 Vergaderen
Na het ontbijt kunt u beginnen aan de vergadering. Ook deze dag kunnen verschillende ruimtes gereserveerd worden voor de vergadering of presentaties. De gewenste opstelling en alle faciliteiten die u nodig heeft, organiseren wij ook vandaag weer voor u.

Tussendoor verzorgt het hotel een koffiepauze met koffie/thee en een pauzesnack.

Lunch in het hotel
De lunch bestaat uit een heerlijke 3-gangen menu of een uitgebreid lunchbuffet.

Middagprogramma
Keuze mogelijkheid 1: GPS tocht met opdrachten.

In de prachtige bosrijke omgeving van het hotel hebben we voor u een route uitgezet. Met behulp van een gps gaan de verschillende teams op pad; dwars door het bos of over de paden, dat is aan de teams. Onderweg wacht de groep een aantal opdrachten. Tijdens de opdrachten gaat het om samenwerken, bijvoorbeeld katapult bouwen en schieten, tangram, spinnenweb.

Keuze mogelijkheid 2: Boottocht en gps wandeling.
De boottocht voert u over het prachtige stuwmeer naast het hotel. Aan de overkant van het meer legt de boot aan, vanaf hier gaat de gps wandeling terug naar het hotel.

Diner in het hotel

Vertrek naar Nederland

 

Welcome hotel Hennesee Meschede****s

Al jaren werken wij nauw samen met Welcome hotel Hennesee Residenz. Dit stijlvolle viersterren hotel ligt op een toplocatie aan het meer “Hennesee” in hartje Sauerland. Het oorspronkelijke deel het hotel is geheel teruggebracht in de originele jaren 50 stijl. Het nieuwe deel van het hotel heeft een stijlvolle strakke inrichting. Het hotel straalt luxe uit.

Het hotel is uitermate goed geschikt voor vergaderarrangementen. Er zijn verschillende vergaderuimtes aanwezig. De gewenste opstelling in deze ruimtes en alle faciliteiten die u nodig heeft worden voor u georganiseerd.

Het hotel beschikt over comfortabele tweepersoons kamers en een restaurant waar u ’s ochtends kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Alle kamers zijn voorzien van douche/bad met wc, televisie, kluisjes en het merendeel van de kamers heeft een balkon.

Tussen de activiteiten door kunt u gebruik maken van de wellness – zone, met sauna, whirlpool en de mogelijkheid tot het nemen van een massage.

Meer informatie over het hotel http://www.traum-hotel.de

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5