Vergaderbreak Fat max E-Step - Expert in actie Vergaderbreak Fat max E-Step - Expert in actie

Vergaderbreak Fat max E-Step

Vergaderbreak Fat max E-Step

Op zoek naar een leuke vergaderbreak? Denk dan eens aan onze vergaderbreak Fat Max E-step. Ideaal als onderbreking van jullie meeting. Ontdek een stukje mooie natuur van Nederland op een electrische step. Milieu vriendelijk en iedereen kan het! En je kan gewoon E-steppen in je mantelpak of met je stropdas. Je hoeft er namelijk bijna niks voor te doen. Op je stuur zit een knopje, als je deze indrukt, ga je al vooruit. Verder werkt het precies als een normale step maar dan super relaxed. Lekker cruisen en om je heen kijken! Maar mensen kijken ook naar jou want het geeft altijd een hoop bekijks zo’n E-step. Dikke tegenwind? Met de E-step haal je iedereen in met een grote glimlach op je gezicht.

En door de offroad banden, kan het overal. In het bos, in de duinen of gewoon over de weg. De krachtige 500 Watt elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt word door de brede wielen & banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHH reactie. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend maar is ook vooral FUN!!!!

Voorbeeld programma Vergaderbreak Fat Max E-step

09.00 – 12.30 Start heidag, vergaderen op een mooie locatie.

Wij werken veel samen met hotels middenin de mooie natuur, een oase van rust en inspiratie, waar jullie prachtige routes kunnen maken op de elektrische step.

12.30 – 13.30 Lunch

13.30 – 15.00 Vergaderbreak Fat Max E-step

15.30 – 17.00 Vervolg meeting

Tijd voor ontspanning!  Tijdens de vergadering even naar buiten, lekker een uurtje iets anders doen. Iedereen kan zo opstappen, lekker rijden, met de kop in de wind even het hoofd leegmaken. Door de elektrische aandrijving, zweet je niet en word je ook niet moe maar is het wel genieten en heb je wel een hele grote glimlach.

17.00 Borreltijd

18.00 BBQ

Op de vergaderlocatie wordt een heerlijke barbecue voor u verzorgd met verschillende soorten vlees, vis, brood en overheerlijke salades.

20.00 Afsluiting van deze heidag

Boek nu ons arrangement Vergaderbreak Fat Max E-step

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5