Vergaderen en sloepvaren - Loosdrecht - Expert in actie Vergaderen en sloepvaren - Loosdrecht - Expert in actie

Vergaderen en sloepvaren – Loosdrecht

Vergaderen en sloepvaren – Loosdrecht Utrecht (WKR Proef)

Maak iets bijzonders van uw heidag! Vergaderen aan het water, de trend van dit seizoen! Altijd maar die suffe vergaderzalen, maak er iets bijzonders van en kom vergaderen en uitwaaien op het water! Ottenhome is de plek bij uitstek voor vergaderen en sloepvaren.’s Ochtends vergaderen op een schitterende locatie met uitzicht op het water. ’s Middags stoom afblazen tijdens één van onze actieve programma`s in de sloepen.

Heidag aan het water! Vergaderen en teambuilding!

Programma Vergaderen in Loosdrecht met sloepvaren

09.00 – 12.30 Start heidag, vergaderen in een geschikte ruimte

De nautische omgeving van de Loosdrechtse Plassen is een oase van rust en inspiratie. In combinatie met onze sloepen Expeditie Robinson de ideale mogelijkheid om je maandmeeting, kwartaalbijeenkomst of uw regulier overleg eens over een andere boeg te gooien.

12.30 – 13.30 Lunch

13.30 – 17.00 Sloepen Expeditie Robinson

Tijd voor teambuilding! Samen met je team strijd je voor de overwinning met  Expeditie Robinson! Alle kampen krijgen een eigen kleur bandana en een sloep om mee te varen. Met behulp van foto’s, vragen en puzzels, vinden de teams hun weg naar de proeven op de eilanden. De teams strijden tegen elkaar op verschillende spannende en uitdagende proeven.

Op de eilanden liggen ook amuletten verstopt, scoor deze voor extra bonus punten. Welk team gaat er met de Expeditie Robinson trofee naar huis? Een ideale combinatie van competitie, ontspanning en teambuilding.

17.00 Borreltijd

18.00 BBQ

In het paviljoen wordt een heerlijke barbecue voor u verzorgd met verschillende soorten vlees, vis, brood en overheerlijke salades.

20.00 Afsluiting van deze heerlijke dag aan het water

“Een dag aan het water geeft inspiratie voor later”

Boek nu ons arrangement Vergaderen en sloepvaren – Loosdrecht

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5