Vergaderen op het strand - Expert in actie Vergaderen op het strand - Expert in actie

Vergaderen op het strand

Vergaderarrangement en team event IJmuiden

Maak iets bijzonders van uw heidag! Vergaderen op het strand, de trend van dit seizoen! Een vergaderarrangement en team event.

Altijd maar die suffe vergaderzalen, maak er iets bijzonders van en kom uitwaaien en vergaderen op het strand! Het strand is de plek bij uitstek voor een presentatie of vergadering. ’s Ochtends vergaderen op een schitterende locatie met uitzicht op zee. ’s Middags stoom afblazen tijdens spectaculaire activiteiten. Wordt u de wind de baas bij onze spectaculaire activiteiten? Het blokarten is makkelijk te leren en met behulp van de wind kunt u met hoge snelheid over het strand razen. Bij het power kiten ervaart u de kracht van de wind die u meetrekt over het zand. Zijn u en uw collega samen sterk genoeg voor de grote kite?

Vergaderen op het strand met actie: een prima combinatie!

Programma Vergaderarrangement en team event IJmuiden

09.00 – 12.30 Start heidag, vergaderen in het paviljoen

Zilt aan Zee beach huis is exclusief voor uw groep gereserveerd. Met een eigen strandopgang en vrij uitzicht over strand, zee & pier. Privé terras, -bar & -toiletten. Beamer met groot scherm & diverse aansluit mogelijkheden. Wifi & vaste internetlijn, flipover met stiften, pennen & notitie blokjes. Opstelling naar keuze. Het Zilt aan Zee beach huis is een heerlijke plek om samen met uw collega’s te brainstormen over tal van ideeën of vraagstukken.

12.30 – 13.30 Uitgebreide lunch

13.30 – 17.00 Activiteit op het strand

Tijdens het middagprogramma staan er twee rondes met activiteiten op het programma. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs leert u hoe u de wind het beste kan bedwingen.

  • Power kiten: Voel de kracht van de wind en laat u door de grote vliegers meetrekken over het strand.
  • Blokarten: Een avontuurlijke sport en een uitdaging voor iedereen. Binnen 5 minuten zeilt u over het strand.

Uiteraard zijn er ook andere activiteiten mogelijk zoals onze Fatmax E-step, een interessante bunkerwandeling, een team sport zoals beachvolleybal of een spannend wedstrijdje discgolf.

17.00 Borreltijd start drank uitkoop

18.00 Luxe BBQ

In het paviljoen wordt een heerlijke barbecue voor u verzorgd met verschillende soorten vlees, vis, brood en overheerlijke salades.

Een perfecte afsluiting van deze stranddag!

20.00 Einde drankuitkoop 

Vergaderen op het strand bij Zilt aan Zee beach huis

De kust van IJmuiden bestaat uit één van de breedste stranden van Nederland! Op dit brede strand staat paviljoen Zilt aan Zee met een uniek uitzicht op het strand, de duinen, de pier en natuurlijk de zee!

Bij Zilt aan Zee Beach huis hebben jullie een eigen strandopgang en vrij uitzicht over strand, zee & pier. Privé terras, -bar & -toiletten. Beamer met groot scherm & diverse aansluit mogelijkheden. Wifi & vaste internetlijn, flipover met stiften, pennen & notitie blokjes. Opstelling naar keuze. Het Zilt aan Zee beach huis is exclusief voor uw groep gereserveerd. Ideaal voor jullie eerste meeting met collega’s! Na een middag vol actie op het strand staat het personeel van dit strandpaviljoen voor u klaar om u een heerlijke barbecue te serveren.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5