Vergaderen op het strand - Expert in actie Vergaderen op het strand - Expert in actie

Vergaderen op het strand

Vergaderen op het strand

Maak iets bijzonders van uw heidag! Vergaderen op het strand, de trend van dit seizoen!

Altijd maar die suffe vergaderzalen, maak er iets bijzonders van en kom uitwaaien en vergaderen op het strand! Het strand is de plek bij uitstek voor een presentatie of vergadering.’s Ochtends vergaderen op een schitterende locatie met uitzicht op zee. ’s Middags stoom afblazen tijdens spectaculaire activiteiten. Wordt u de wind de baas bij onze spectaculaire activiteiten? Het blokarten is makkelijk te leren en met behulp van de wind kunt u met hoge snelheid over het strand razen. Bij het power kiten ervaart u de kracht van de wind die u meetrekt over het zand. Zijn u en uw collega samen sterk genoeg voor de grote kite?

vergaderen op het strand met actie: een prima combinatie!

 

Programma vergaderen op het strand

09.00 – 12.30 Start heidag, vergaderen in het paviljoen

Paviljoen Zeezicht is exclusief voor uw groep gereserveerd. Het paviljoen op palen is een heerlijke plek om samen met uw collega’s te brainstormen over tal van ideeën of vraagstukken.

12.30 – 13.30 Lunch

13.30 – 17.00 Activiteit op het strand

Tijdens het middagprogramma staan er twee activiteiten op het programma: blokarten en vliegeren. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs leert u hoe u de wind het beste kan bedwingen.

  • Power kiten: Voel de kracht van de wind en laat u door de grote vliegers meetrekken over het strand.
  • Blokarten: Een avontuurlijke sport en een uitdaging voor iedereen. Binnen 5 minuten zeilt u over het strand.
  • Archery Tag: Archery Tag® is een teamsport dat perfect op een vergaderdag aansluit. Een combinatie van boogschieten, trefbal en Paintball waarbij twee teams tegenover elkaar komen te staan.

17.00 Borreltijd

18.00 Luxe BBQ

In het paviljoen wordt een heerlijke barbecue voor u verzorgd met verschillende soorten vlees, vis, brood en overheerlijke salades.

Een perfecte afsluiting van deze stranddag!

Vergaderen op het strand bij Paviljoen Zeezicht

De kust van IJmuiden bestaat uit één van de breedste stranden van Nederland! Op dit brede strand staat paviljoen Zeezicht op hoge palen met een uniek uitzicht op het strand, de duinen, de pier en natuurlijk de zee!

Paviljoen Zeezicht is het enige strandpaviljoen waar het feest dat u geeft ook echt besloten is; het paviljoen is exclusief voor uw groep gereserveerd. Ideaal voor jullie heidag! Na een middag vol actie op het strand staat het personeel van dit strandpaviljoen voor u klaar om u een heerlijke barbecue te serveren.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
98 reviews 4.8 / 5