Vergaderuitje Soesterduinen vergaderen centraal Nederland - Expert in actie Vergaderuitje Soesterduinen vergaderen centraal Nederland - Expert in actie

Vergaderuitje Soesterduinen vergaderen centraal Nederland

Vergaderuitje Soesterduinen

Vergaderen in het midden van het land? Dit kan met vergaderuitje Soesterduinen. Maak iets bijzonders van uw heidag! Wij bieden een unieke locatie in het hart van Nederland. In het schitterende en unieke natuurgebied Soesterduinen.

Vergaderen en teambuilding

s Ochtends vergaderen op een schitterende locatie. ‘s Middags stoom afblazen tijdens Expeditie Robinson. Samen met je team strijd je voor de overwinning met Expeditie Robinson!
Alle kampen krijgen een eigen kleur bandana. De teams strijden tegen elkaar op verschillende spannende en uitdagende proeven. Zoals vuur maken, bamboe toren bouwen, battle of the ball en survival puzzel.

Vergaderen en teambuilding. De ideale combinatie.

Programma vergaderuitje Soesterduinen

09:00 uur Start vergaderuitje, vergaderen op een unieke locatie in centraal Nederland
13:00 uur Lunch
14:00 uur Expeditie Robinson
17:00 uur Borrel en start drankarrangement
18:00 uur BBQ
20:00 uur Afsluiting van deze heerlijke dag

Proxy Services BV: We hebben allen enorm genoten van de perfect georganiseerde Expeditie Robinson in Soesterduinen. Jullie hadden leuke activiteiten en iedereen was zeer gemotiveerd om de felbegeerde Expeditie Robinson prijs in de wacht te kunnen slepen. De BBQ in de Brasserie na afloop was eveneens een groot succes en verrukkelijk. Deze Topdag kan ik iedereen aanraden en komt de teamspirit zeker ten goede. Expert in Actie, bedankt!!
  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
96 reviews 4.8 / 5